2777
2789

مهمونی

گردش

تو خونه آهنگ و سریال.

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

برقص برو بیرون خودتو سر گرم یکاری کن 

کارایی ک دوس داری انجام بدی رو رو کاغذ بنویس هرروز یکیو انجام بده و تیک بزن کم کم نرمال میشی

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمونی گردش تو خونه آهنگ و سریال.

من آهنگ خیلی حالم خوب می کنه.

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
من آهنگ خیلی حالم خوب می کنه.

آهنگ‌ شاد گوش کن

این وقت ها آدم دوست داره آهنگ غمگین گوش کنه

ولی بهتره این کار نکنه آهنگ شاد گوش بده.

بی دلیل؟

والا این روزا که از همه جا غم میباره 

اما خب دلیل شخصی انچنان ندارم 

دلم برای خونوادم تنگ شده ازشون دورم 

اما خب وقتی میرم پیششون فقط یکی دو روز اونجامو باید برگردم 

بهشون فک میکنم بغضی میشم 

واقعا؟؟ شما هم اینجوری میشی؟؟ خیلی بده 

بله 

چند روز بزن و برقص و خنده

یهو بی دلیل یا با دلیل مسخره دپرس و بی اعصاب 

خیلی خیلی خیلی بدههههه

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
بله  چند روز بزن و برقص و خنده یهو بی دلیل یا با دلیل مسخره دپرس و بی اعصاب  خیلی خیلی ...

شاید ما حساس و ضعیفیم؟

من خوب بودماااا یهو اینجوری میشم 

بعد پدرم درمیاد تا خوب میشم 

ینی اصن نمیفهمم کی خوب میشم خودش یهو میره 😂

شاید ما حساس و ضعیفیم؟ من خوب بودماااا یهو اینجوری میشم  بعد پدرم درمیاد تا خوب میشم  ی ...

حساس که هستیم اما ضعیف نمیشه بطور قطع گفت 

نامزدی شوهری چیزی داری؟

من موقع دپرسی خیلی سعی میکنم رو همسرم خالی نکنم☹️

اما وقتی رو اوج هستم دیگه خوشا بحالش🙄

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
حساس که هستیم اما ضعیف نمیشه بطور قطع گفت  نامزدی شوهری چیزی داری؟ من موقع دپرسی خیلی سعی ...

اتفاقا من اینجوری که میشم مظلومم

میچسبم بهش 😂

خوبم باشم که به قول تو خوش بحالشه 

ببین وقتایی که خوبم بیشتره هاااا

اما این حال ک میشم خیلی سخته دیگه 

خودت بهتر میدونی