2777
2789
بعد یچیزی اینجوری باشی به شوهرت میگی؟؟ یا خودش میفهمه؟؟

خب من بعضی وقتا ناراحتیم دلیل داره

اما اون اتفاقی نیست که باعث دلخوری چند روزه بشه اما انگار مغزم دنبال بهونه س 

البته زندگیم مشکل کم نداره 

بله بهش میگم اما خیلی سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم تا زیاده روی نکنم تا وقتی که بهتر شدم درموردش تصمیم بگیرم

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
اتفاقا من اینجوری که میشم مظلومم میچسبم بهش 😂 خوبم باشم که به قول تو خوش بحالشه  ببین وقتای ...

بله میدونم

راستی توصیه میکنم تو اون چند روز ناراحتی هیچ تصمیمی نگیری موکول کنی به دوران نرمال بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من بعضی وقتا ناراحتیم دلیل داره  اما اون اتفاقی نیست که باعث دلخوری چند روزه بشه اما انگار ...

افررررین دقیقا 

منم همینم 

من این موقع ها تنبل میشم یکم 

به کارای روزمرع و خونه خوب نمیرسم 

واسه همین بهش میگم که فک نکنه از شلختگیمه ،ازش میخام درک کنه که گاهی حالم خوب نیست 

انصافا درک میکنه و سعیشو میکنه 

خلاصه ما خانوما خیلی گناه داریم 😁😂

بله میدونم راستی توصیه میکنم تو اون چند روز ناراحتی هیچ تصمیمی نگیری موکول کنی به دوران نرمال بو ...

فدااات بشمممم

اره اره حق با توعه ❤️❤️❤️

ایشالا همه همیشه خوب باشن و سلااامت 

افررررین دقیقا  منم همینم  من این موقع ها تنبل میشم یکم  به کارای روزمرع و خونه خو ...

واییییی تو خود منی 

شلخته میشم اون روزا یکم 

بعله معلومه که گناه داریم🥺