2777
2789

حرفمون شده بود دوسه روزی میشد باهم حرف نزده بودیم مامانم زنگ زد نگران بود منم از حرصم یسری حرفا زدم نگو اقا پشت در بودن فالگوش اومد یکی زد تو گوشم البته یجوری که رد شد نصفش محکم نزد میخواست بیرونم کنه از خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی 😐😐

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

رفتارش اشتباه بوده نباید همچین‌کاری می کرد

ولی شماهم به نوبه خودتون بی تقصیر نبودین

وقتی دعوا می کنید لازم نیست خانواده هارو درجریان بذارید

دو روز بعدش شما باهم آشتی کردین و حتی یادتون نمیاد سرچی دعواتون شده

ولی دید خانواده رو نسبت به همسرتون عوض می کنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیدونم چیکار ولی یکار کن بار اول اخرش باشه 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

ای وااای، خیلی ازش بد گفتی؟؟ 

به نظرم در برابر این کارش به راحتی کوتاه نیا، طوری برخورد کن که آخرین بارش، باشه دست بلند کنه روت. 

اگر بخوای با یه قهر و ناراحتی ازش رد شی، بازم تکرار میکنه