2777
2789
عنوان

شوهرم برای بار اول دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مادرشه عقدس خانم سر کوچه نیست با مادرش مشکلات و ناراحتیشو درمیون نزاره با کی بزاره؟

عزیزم درسته مادره و عزیز بحث همن چیزاس زن و شوهر دعوا میکنن عصبانیت که فروکش شد بده اونطرفی میشه که بدشو گفتیم پیش هر کس و اگر در این موقع مادر پدر یا عزیزان از رو دوست داشتن بچشون حرفی بزنن دعوا بزرگ‌تر و گره رو گره میاد بخاطر همین نباید این حرفا گفته بشه با مشاوره حرف باید بزنن نه این که کسی از سر دلسوزی راهنمای کنه یا از سر دوست داشتن حرفی بزنه بخاطر بدتر شدن موضوع میگن چیزی نگید خواهرم

من بچه دار نمیشم یکمم ازین ناراحت بودم یکساله درگیرم مادرشوهرم اومد مامانم اومد بار اول بود اینجوری میشد قشنگ همه چیزو بشون گفتم انگار یه باری از رو دوشم برداشتن ولی بدتر با شوهرم لج کردیم انگار هیچ کس درد منو نمیفهمه 

دو روز بود هم گوشیم خاموش بود ازم خبری نداشت زنگ زده بود ببینه خوبم یا نه منم حرصی شدم گفتم

چند ساله ازدواج کردید؟ هیییچ وقت بحثاتون رو(که خونه ی همه هست) به خانوادت نگو، مگر اینکه دیگه مشکلتون خیلی جدی باشه و لازم باشه اونا بدونن و دخالت کنن. 

دوست داشتی اونم مسائل خصوصی و خانوادگیتون رو به خانوادش بگه؟ اینجوری حرمتی بین شما و خانواده ها نمیمونه. 

اون یواش زد جوری که دستش رد بشه ولی من دوتا محکم زدمش

توام کار بدی کردی 

مامانت از زندگیت بدونه هم از شوهرت زده میشه هم اینکه از روی ترحم دخالت میکنه هم اینکه واست ناراحت میشه دلش میمونه پیش تو 

نگو شوهرت خوشش نمیاد

قرار نیس راز زندگی دو نفره رو به غیر از تو شوهرت کسی بدونه 

سعی کن خودت جلوش وایسی 

اونجوری که تو میگی بین شوهرتو خانوادت ناراحتی میوفته

وقتی زوجین مسایل داخل خونه رو به خانواده شون میگن عملا اجازه دخالت رو به بقیه دادن 

اخه نمیشه ببین ادم دم دقیقه که نمیتونه بره یه مشاور پیدا کنه با عفل جور در نمیاد بعد یکی از روتین های زندگی حداقل برای ایرانی ها درد و دل کردن هست حالا نه با هر کسی ولی مادر واقعا جای فکر نداره 

اخه نمیشه ببین ادم دم دقیقه که نمیتونه بره یه مشاور پیدا کنه با عفل جور در نمیاد بعد یکی از روتین ها ...

من خانم نیستم ولی یه سوال از شما می پرسم اگر شوهر شما هم مدام با مادرش حرف بزنه و مسایل تو خونه رو به مادرش بگه بازم همین نظر رو داری ؟ 

عزیزم درسته مادره و عزیز بحث همن چیزاس زن و شوهر دعوا میکنن عصبانیت که فروکش شد بده اونطرفی میشه که ...

این یکم دور از ذهنه ادم برای هر چیزی یه درد دل ساده بدو بدو بره مشاوره با زندگی واقعی همه در مغایرته فقط یه حرف روشنفکرانه هست عزیزم بعدم هر کسی مادرشو میشناسه اگه دو بهم زنه نگه ولی اگه راهنمایی میکنه چه عیبی داره 

الانم دارم میپکم از غصه ولی هرچی میگم هیشکی نمیفهمه یکساله دردمو به هیشکی نگفته بودم 

عزیزم من از اولش باهات موافقت کردم گفتم تو کار اشتباهی نکردی بالاخره مادرته به اون نگی ناراحتیتو به کی بگی از اون موقع دوستان دارن ریپلای میزنن منو که حرفت اشتباهه ولی من همچنان میگم مادرت بوده خوب کردی غریبه نبوده که