2777
2789
عنوان

شوهرم برای بار اول دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 60 پست
اخه نمیشه ببین ادم دم دقیقه که نمیتونه بره یه مشاور پیدا کنه با عفل جور در نمیاد بعد یکی از روتین ها ...

اتفاقا میشه با خواهر درد و دل کرد، یابا دوست صمیمی. اما مادر نه ✋ هم مادر ناراحت و نگران میشه و فکر میکنه همیشه خونه ی دخترش برنامه همینه، هم اینکه دیگه نظرش از دامادش برمیگرده، در صورتی که اینا چند ساعت دیگه باز میخوان باهم خوب بشن و دختر خانم هم از مادرش انتظار داره باز همون احترام رو برای شوهرش قائل باشه، اما آبی که ریخت رو دیگه نمیشه جمع کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من از اولش باهات موافقت کردم گفتم تو کار اشتباهی نکردی بالاخره مادرته به اون نگی ناراحتیتو به ...

مادر هر دوتامون ادامای منطقی هستن اصلا اهل دخالت نیستن اینبارم بار اول بود که از بحث ما خبر بردن 

اینکه به مامانت گفتی‌ میخواستی ازش‌مشورت بگیری

ولی حواست باشه تایمی که فکر‌میکنی شوهرت میاد خونه رو اصلا در مورد شوهرت و اقوام شوهر اینا نگو

یا اینقدر اروم صحبت کن که صدات نره از در بیرون

ولی همه چیز رو به خانوادت نگو چون بعدا برای خودت بد میشه هرچقدرم خونوادت خوب باشن یک روزی برات بد میشه

اتفاقا میشه با خواهر درد و دل کرد، یابا دوست صمیمی. اما مادر نه ✋ هم مادر ناراحت و نگران میشه و فکر ...

اتفاقا نظرم مخالف شماست با خواهر و دوست ابدا چون سر هر چیزی شاید پته رو بریزن روی اب فقط مادره که دلسوزانه راهنمایی میکنه و محرمه البته هر خانواده ایی متفاوته و نسبت به رفتار اعضا باید عمل کرد

اینکه به مامانت گفتی‌ میخواستی ازش‌مشورت بگیری  ولی حواست باشه تایمی که فکر‌میکنی شوهرت میاد خ ...

نه بابا مشورت نمیخواستم فقط میخواستم بدونه حالم خوبه که اینجوری شد 

این یکم دور از ذهنه ادم برای هر چیزی یه درد دل ساده بدو بدو بره مشاوره با زندگی واقعی همه در مغایرته ...

عزیزم میدونی میگن برای چی غیبت نکنیم چون بدی طرفو میگیم که اگه خودش بود نمیگفتیم و آثار بد میزاریم رو شنونده و دیدگاه طرف راجب اون آدم بد میشه زن و شوهر دعواشون میشه ی مدت بعد آشتی میکنن ولی شاید طرف اون جایگاهرو دیگه نداشته باشه و برعکس فکر کن با مادر پدرت بحثت شده حالت بده میای به شوهرت میگی میبینی اتو میگیرن بعضیا یا دیگه اون احترامو نمیزارن بخاطر ایناس اگه مشکل بزرگه به مشاوره اگه کوچیک با حرف زدن هر در دلی خوب نیست با مادر حرف بزن حال هواتو عوض کن ولی گفتن بع قول خودت ی مشکل ساده امکان داره شوهر از چشم خانوادت بندازی اینجوریم نه که یدفعه هی مشکل کوچیکتو امروز بگو فردا بگو دس فردا بگو اولش مهم نیست دومش مهم نیست ولی یواش یواش دیکه اون آدمم مهم نیست 

الانم دارم میپکم از غصه ولی هرچی میگم هیشکی نمیفهمه یکساله دردمو به هیشکی نگفته بودم 

ببخشید بی عقلی کردی. اگه اونقدر بزرگ نشدی که تحمل مشکلات زندگی رو داشته باشی، چرا ازدواج کردی؟ 

نشستی بچه دار نشدنت رو واسه خانواده هاتون توضیح دادی؟ حالا بشین از فردا دهنتو سرویس میکنن با دخالت و ترحم. 

خیلی نیاز به راهنمایی داشتی خودت به مادرت میگفتی بدون این مسخره بازیا. 

اتفاقا نظرم مخالف شماست با خواهر و دوست ابدا چون سر هر چیزی شاید پته رو بریزن روی اب فقط مادره که دل ...

بله، باید طرفت رو بشناسی. خواهر یا دوست مورد اعتماد و دلسوز باید داشته باشی، و باهاش درد و دل کنی

یعنی وقتی داشتی با مامانت حرف میزدی زد تو صورتت؟

اره چون واسه اولین بار فوش دادام میدونم تقصیره خودمه بی ادبی کردم ولی بخدا خیلی فشار رومه اینروزا اصلا کنترلی رو خودم ندارم