کار ک در نبود شوهرت یا زنت انجام میدی ک اگه بود جرئت انجامشو نداشتی خیانت
دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر منظورتون ازذواجه حتی دروغ هم نوعی خیانته...پنهان کاری هم خیانته....کلا رد کردن خط قرمز های یک زندگی مشترک خیانت به طرفتون هست
اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂 من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
هرکسی یه نظری داره. یکی به نظرش رابطه جنسی خیانته. یکی داشتن حس به یکی دیگه. بعضیام خوش و بش کردنو خیانت میبینن. من خودم افزایش صمیمیت با یه خانوم دیگه رو یه نوع خیانت میبینم.
تعریف غلطیه شاید یکی شوهرش روانی بود و دوست نداشت همسرش از خونه بیرون بره اگه زن ...
منظور در رابطه با جنس مخالفه ی بیرون رفتن ساده کی شد خیانت 😐😐😐
دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
یه جایی خوندم درد دل کردن و حرف زدن از شریک زندگی با مثلا همکار آقا هم خیانت محسوب میشه. البته به نظر من درد دل کردن با جنس مخالف کم کم باعث ایجاد تعلق خاطر واسه طرفین میشه.