2777
2789
عنوان

در این شرایط ایا مهمونی پاگشا بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست
الان در مقابل باید همه خانواده شوهرتم دعوت کنی راه سختی رو در پیش گرفتی😅

شاید باورش سخت باشه اما من یک ماه بعد عروسیم خانواده شوهرمو دعوت کردم البته نه درجه دوهارو 😅

حتما باید عید بگمشون دیگه ...شوهرم ول نمیکنه که🤣

مگه نمبگید فقط مادربزرگتون دعوتتون کرده؟؟

نه پسرداییم رو فقط مادربزرگم دعوت کرده 

منو همه دعوا کردن جز داییم 

حالا من مهمونی گرفتم همرو گفتم  مامانم میگه توهم دعوتش نکن ...شوهرم میگه نه بگو بیان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همو دعوت کردن جز همین داییم  شوهرمم گیر سه پیچ داده بگو اوناهم ...گیر نده و فلان و مهم نیس ...

عزیزم دعوت کن حالا به جدای همه ی این حرف ها زشت نیست همه باشند از طرف مادری فقط داییت نباشه

حالا زن و بچه اش یه کاری کرده بنده خدا این وسط سر خورده میشه زشته سنش بالاست پدر خانواده است

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
ما همه عروس خواهرشوهرمو دعوت کردیم و کادو دادیم بهش ولی اون مارو دعوت نکرده خونش آخه وقتی من عروسی ...

از همه بدتر اینه کلی آدم عروسی نیومدن زنگ زدن بیایم دیدنت ..نمیشد بگم عصر بیاید که دوباره اوناهم شام گفتم بیان ...یعنی ما هرچی عروسی خرج کرویم بعدش هم خرج دادیم

نه پسرداییم رو فقط مادربزرگم دعوت کرده  منو همه دعوا کردن جز داییم  حالا من مهمونی گرفتم ...

الان قضیه فرق میکنه

فک کردم هیشکی دعوتت نکرده

مرغت که یه پا داره 😅همه رو که دعوت کردی نمیشه اونا رو نگی دو پیمونه برنج بیشتر بزار اونارو هم بگو بیان😆

عزیزم قرار نیست کسی رو شرمنده کنی بعد هم هر کاری رو برای رضای کسی به جز خدا بکنی آخرش جالب نمیشه&nb ...

شما قلب بزرگی داری 😍😍واقعیت اینه که ظرفیت آدما با هم فرق داره حتی تو خوبی کردن.درسته اعتقاد به اینکه خدا باید راضی باشه و جواب خوبی رو بده خیلی هم عالیه ولی من این مدلی نیستم

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋
الان قضیه فرق میکنه فک کردم هیشکی دعوتت نکرده مرغت که یه پا داره 😅همه رو که دعوت کردی نمیشه اونا ...

یه بارکی کلکش بکنه 🤣

حالا چی بزارم جلوش😑تا جمعه 

با مامانمم یه جنگ خواهیم داشت 🤣🤣

شما قلب بزرگی داری 😍😍واقعیت اینه که ظرفیت آدما با هم فرق داره حتی تو خوبی کردن.درسته اعتقاد به این ...

عزیزم سرت سلامت بلاخره گاهی آدم یه زخم های از اطرافیانش میبینه که جاش حالا حالا ها خوب نمیشه

ولی امیدوارم یه روزی قلبت به اندازه ی اقیانوسی باشه که اگرم گوشه ایش گرداب اومد خم به ابروش نیاره

و مطمئن هستم که الانم هست شاید حتی بیشتر از یه اقیانوس 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇