2777
2789

چرا ازدواج می کنید

چرا سنتی  ازدواج می کنید

چرا طلاق می گیرید

چرا می بخشید 

چرا نمی بخشید

چرا بچه میارید 

چرا بیشتر بچه میارید 

چرا مستقلید 

چرا مستقل نیستید

متاسفانه خیلی هم رو عقاید ناپختشون پافشاری می کنند

بعد جالبه خودشون که تاپیک می زنند

همه چی به خودشون ارتباط داره و نباید قضاوتشون کنید 

هر جور بگردن بچرخن رابطه هاشون یا حتی اگه وارد یه زندگی یه متاهل شن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط من موندم چی بگم یا شما هم همینطور؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

حققققق سر همینه سایت مثل سابق خوب نیست یه مشت بچه اومدن همه رو مقصر زندگی بدشون میدونن جز خودشون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شکاف نسلی

نه مشکل از اونایی که شما بهشون میگین بچه 

نه مشکل از شمایی که بهتون میگن عقب مونده

مثل همین مسئله طلاق که واسه نسل الان عادی تره و نسل قبل تر بی شرمی و سوختن و ساختن بوده

چیز عجیبی نیست

شما باید با دوره خودتون هم صحبت بشین

بارونو دوس دارم🌱
چون درست میگن و‌ جوابی برای سوال هاشون ندارید

کدوم یکی از این موارد به شما مربوطه که بابتش بهتون جواب پس بدن؟!!!

اینقدر هولید یه چیزی بگید که لزوم منطقی بودنش رو یادتون میره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون درست میگن و‌ جوابی برای سوال هاشون ندارید

به جواب بچه ی چهار ساله که می پرسه عشق چیه رابطه زناشویی چیه چه جوابی. داری بدی ؟!

جواب به سوالات شما هم همینه دختر خوب 

جواب زیاده ولی سوالی می‌پرسی که در جایگاه شما نیست و گنجایش شنیدن جوابش رو ندارید 

اگر فکر می کنی گنجایششو داری کتاب نامه های بلوغ علی صفایی رو بخون جوابهاتو می گیری و الا با چرخیدن تو سایت و مسخره بازی جوابتو نمی گیری

شما باید درس بخونید و فعالیتهای مرتبط با سن خودتون انجام بدید

کدوم یکی از این موارد به شما مربوطه که بابتش بهتون جواب پس بدن؟!!!اینقدر هولید یه چیزی بگید که لزوم ...

نظرسنجی میذارن و مشکلاتشون پابلیک میکنن

معلومه بقیه ام ازشون سوال میکنن

کسی یقه کسی نگرفت که چرا طلاق نمیگیری

حتما خودشون راجب مشکلاتشون حرف زدن بقیه ام پرسیدن

کدوم یکی از این موارد به شما مربوطه که بابتش بهتون جواب پس بدن؟!!!اینقدر هولید یه چیزی بگید که لزوم ...

دقیقا زیر هجده ازدواج کنند بشون میگن کودک همسر !

یعنی آمادگی و فهم موضوع مهمی به نام ازدواج رو میگن ندارن چه برسه باقی مسائل مرتبط بهشو 

اونوقت چطور به خودشون اجازه میدن فهم و درک پاسخ بهچنین سوالاتی رو داشته باشن یه تعارض خنده داره

من سنم کم نیست

اگه واقعاسنت کم نیست اگر در این زمینه ها سوال داری جوابشو با چرخیدن تو سایت عمومی که توش همه جور قشری هست نمی تونی پیدا کنی 

بت منبع معرفی کردم بری بخونی جوابتو پیدا کنی