2777
2789
عنوان

در این شرایط ایا مهمونی پاگشا بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست
نه فقط مادربزرگم دعوت کرده 

فقط مادر بزرگت دعوتت کرده بعد تو کل فامیل فازت چیه واقعا من موندم ولا تا جای که من میدونم بقیه عروس و داماد پاگشا میکنن نه عروس داماد شاید شهر شما برعکسه   

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
فقط مادر بزرگت دعوتت کرده بعد تو کل فامیل فازت چیه واقعا من موندم ولا تا جای که من میدونم بقیه عروس ...

برعکس متوجه شدید 

منو همه دعوت کردن جز داییم 

پسراییمو هیچکس دعوت نکرده جز مادربزرگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤نظر لطفته  ولی متاسفانه زن دایی من به حدی متاسفانه رو شوهر و بچه هاش تسلط داره و تعیین تکلیف ...

دیر یا زود همسرت میفهمه ولی نذار ازت سوءاستفاده بشه اونا هم باید یاد بگیرن که هر کاری یه آدابی داره من که نمیتونم رفتار پسرداییتو توجیه کنم به هیچ وجه 

هر چقدم اون خانم تسلط داشته باشه بازم خودشون مقصرن که کوتاه میان و شما هم وظیفه ای نداری که بخوای دعوت کنی

برعکس متوجه شدید  منو همه دعوت کردن جز داییم  پسراییمو هیچکس دعوت نکرده جز مادربزرگم

اهان👍

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩