2777
2789
عنوان

در این شرایط ایا مهمونی پاگشا بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست
من این چندمین مهمونیمه 😅سربزرگیم بس که

اشتباه میکنی .بعدها متوجه میشی.منم مثل شما بودم دووور از جونت الان مثل چی پشیمون اون کارهامم.بعدها که میبینی همونا که دعوت میکردی در موردت فکر میکنن که اوسکولی و اونا زندگی جمع کن و زرنگ و زن زندگی بعد میگی چه اشتباهی میکردم.

.                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مادربزرگم دعوت کرده 

عههه

من هر کسی پاگشام نکرد دیگه هیچوقت خونش نمیرم

ببین توی این گرونی از کسی انتظار دعوتی ندارم ولی حداقل انتظار اینو دارم یه تعارف کنه 

تا حالا هم دعوتی نداشتم ده ماه از عروسیم میگذره..هر کی اومد خونم مهمانی واسه شام یا ناهار نگهش داشتمم

من تو زندگیم خیلی آدما رو شرمنده کردم و فهمیدم اونی که ش ع و ر نداره ...نداره و اینجوری هیچی متوجه ن ...

عزیزم قرار نیست کسی رو شرمنده کنی

بعد هم هر کاری رو برای رضای کسی به جز خدا بکنی آخرش جالب نمیشه 

باور کن من یکی از فامیل ها مون هر وقت من رو میبینه انقدر تیکه میندازه، وضعیت مالی‌شان خیلی بده

ولی من به همسرم میگم هر وقت تونستی کمکشون کن

شما مسئول  به انجام کار خوب هستی ولی مسئول به نتیجه که نیستی

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
منو پاگشا نکردن .منم کسیو دعوت نکردم .وقتی بزرگا میگن گرونیه من چرا دعوت کنم .عید هم خونه کسی نرفتم ...

منو همو دعوت کردن جز همین داییم 

شوهرمم گیر سه پیچ داده بگو اوناهم ...گیر نده و فلان و مهم نیست 

مامانم میگه یعنی چی 

من گیر کردم این وسط

عههه من هر کسی پاگشام نکرد دیگه هیچوقت خونش نمیرم ببین توی این گرونی از کسی انتظار دعوتی ندارم ولی ...

منو همه دعوت کردن عزیزم جز این داییم 

اماپسرداییمو فقط مادربزرگم تاحالا دعوت کرده 

ما همه عروس خواهرشوهرمو دعوت کردیم و کادو دادیم بهش ولی اون مارو دعوت نکرده خونش

آخه وقتی من عروسی کردم بعد از اینکه همه مارو دعوت کردن گفتن حالا نوبت توئه منم 50 نفرو دعوت کردم خونم😐