2777
2789
عنوان

در این شرایط ایا مهمونی پاگشا بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست
من پنج شنبه ها تعطبلم کارامو میکنم و جمعه مهمونی میگیرم 

من یه سری جاریم خونه داره زنگ زد گفت با مادرشوهر و خواهر شوهر و بچه ها واسه شام چهار شنبه میایم خب من تا عصر سرکارم دیگه مجبور شدم مرخصی بگیرم ک بتونم اشپزی کنم و کسل نباشم جلوشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه بدتر اینه کلی آدم عروسی نیومدن زنگ زدن بیایم دیدنت ..نمیشد بگم عصر بیاید که دوباره اوناهم شام ...

خیلی عجیبن.ما نه خونه عروس و داماد به غذا میریم نه خونه کسی که بچه کوچیک و نوزاد داره.اصلا رسممون نیست

.                                       
از اینا که خودشونو دعوت میکنن خیلی بدم میاد

میخواست بیاد جهیزیه مو کامل ببینه😅

چون فقط در حد نیم ساعت شب اول اومد و چیزی ندید

بعدش همون شب ک شام اومدن خونمون موندن کااامل همه چیزرو چک کرد😆

شوهرت خیلی مهربونه شما هم خیلی خوش قلبی ولی پسردایی که تونسته زن بگیره انقد از خودش اختیار داشته که هدیه ی عقد یا عروسی به شما بده و اگر نداده کارش بی احترامی محسوب میشه من اصلا صلاح نمیدونم شما که خودت هم تازه عروس هستی اونا رو دعوت کنی حرف مادرتو گوش بده

شوهرت خیلی مهربونه شما هم خیلی خوش قلبی ولی پسردایی که تونسته زن بگیره انقد از خودش اختیار داشته که ...

❤نظر لطفته 

ولی متاسفانه زن دایی من به حدی متاسفانه رو شوهر و بچه هاش تسلط داره و تعیین تکلیف میکنه که پسر بزرگش تا طلاق رفت و برگشت ..نمیخوامم شوهرم حس کنه خانواده ما این مدلین گیر افتادم