2777
2789
عنوان

در این شرایط ایا مهمونی پاگشا بگیرم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم هیچ کدومو دعوت نمی کردم اینجوری همسرتم متوجه می شه با فامیل خودتم رودر وایسی نداری چه برسه به اون 

کلا نظرم ابنه که باید برا کسی بمیرم که برام تب کنه 

خلص و تمت😊

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋
با این اوصاف واقعا چه دلیلی داره مهمونی بدی آخه؟؟ بیکاری

من مهمونامو دعوت کردم ...خانواده مادریم هستن کلا ..داییم رو نگفتم البته چون مامانم سرسنگین شده سر این قضیه ..گفتم حالا که زحمت رو میکشم اونم دعوت کنم ...شوهرم‌گفت اصلا پاگشاشون کن ..حالا نمیدونم کار درسته چیه

اولا شما که تازه عروس و دومادید چه به مهمونی دادن؟تازه صاحب عروسی خودش شمارو پاگشا نکرده شما اول کاری میخواید عروسشون رو پاگشا کنید؟توو این گرونی واجبه وقتی هیچکس ازت توقع نداره خودت رو بندازی به دردسر؟؟عروسهای ما که تا سااالها و تا بعد از بچه دار شدنش عروس پاگشا نمیکنه برامم عجیب بود حرفتون

.                                       
من مهمونامو دعوت کردم ...خانواده مادریم هستن کلا ..داییم رو نگفتم البته چون مامانم سرسنگین شده سر ای ...

همه خانواده مادری پاگشات کردن که میخوای دعوتشون کنی؟

یه تازه عروس معمولا تا یسال دعوتی نمیده اخه

من مهمونامو دعوت کردم ...خانواده مادریم هستن کلا ..داییم رو نگفتم البته چون مامانم سرسنگین شده سر ای ...

آخه ببین اینجوری اونا خودشونو به نظرم خیلی دیگه دست بالا میگیرن

به نظر منم اصلا واجب نبود چنین کاری

ولی حالا که دیگه دعوت کردی کاری نمیشه کرد

واقعا کار خوبی میکنید عزیزم 

خیلی مزایا داره این کار 

اولیش اینکه شما بزرگوار تر و باگذشت تر هستید

دوما شاید خواست شما نباشه ولی اون ها از این کارشون شرمنده میشند

سوما با این کار نشون میدید اصلا به مادیات اهمیت نمی دید و کادو نیاوردنشون برای شما بی اهمیت بوده 

وهزار تا مورد دیگه 

واقعا باید به طرز فکر شما و همسرتون آفرین گفت

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
واقعا کار خوبی میکنید عزیزم  خیلی مزایا داره این کار  اولیش اینکه شما بزرگوار تر و باگذش ...

من تو زندگیم خیلی آدما رو شرمنده کردم و فهمیدم اونی که ش ع و ر نداره ...نداره و اینجوری هیچی متوجه نمیشه و بدتر طلبکار میشه

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋