2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق خواهرزاده هاشه

1821 بازدید | 72 پست

بچه ها من دیگه خسته شدم  شوهرم خیلی خواهر زاده هاش و دوست داره اصلا وقتی اونا هستن دیگه من و نمیبینه‌ 

هر بار میینتشون کلی خوراکی میخره اونا هم عاشق داییشونن 

میدونم الان میگید حسودم‌ چیکار کنم دست خودم نیست بچه دار نشدیم هنوز میبینم شوهرم انقدر عاشق اوناست 

دلم میگیره  من دارم عذاب میکشم زیادی از حد دیگه اونا رو دوست داره و براشون وقت میذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم منم همینطوره

چ اشکالی داره

تو هم زن دایی خوبی باش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فک کن توعاشق خواهرزاده هات باشی وشوهرت در فکر راه جدایی شما لطفا آنچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند حسد ریشه تمام بدیهاست

عزیرانیکه مشکل ناباروری وازدواج دارن درخاست بدین کمکتون میکنم دعام میکنید حتما 🥰

شوهر من این رابطه رو باخواهرزاده های خودم داره! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اشکال نداره خوبه که داییه دیگه منم دوست دارم البته شوهر من دایی نمیشه ولی اگه بود هم خوب بود زندایی بودن خیلی بهتر از زن عمو بودنه 😂

انشالله خدا به زودی به خودت هم میده 🙏🙏

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

حق داری 

من چی بگم که شوهرم انگار عاشق جاریمه و همه کاری براش میکنه و خیلی بهش اهمیت میده ولی به من که زنشم بمیرم هم اهمیت نمیده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️