2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق خواهرزاده هاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 72 پست

داداش منم برای بچه م همینه پنج شنبه ها مباد دنبالش میبرتش بیرون و کلی خوراکی و تفریح و ...من همیشه تاکید می‌کنم خونه نبره بدون اجازه زنش و حتما عصری برگرده به شب نرسه ولی راستش اگه زمانی بفهمم زنش ناراحته از همین حد بدام مهم نیست چون زحمتی براش نداریم و رابطه داداشم با ما قبل زنش بوده بعدشم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=262126430]خیلی حق داری عزیزم من بر عکس کسایی ک بهت گفتن حسود  واقعا میگم حق داری چون تجربشو،داشتم  ...[/QUQUOTEممنون عزیزم از درک و دلگرمیت 

خدا کوچولوت و حفظ کنه برای منم دعا کن زود نتیجه بکیرم و باردار شم

داداش منم برای بچه م همینه پنج شنبه ها مباد دنبالش میبرتش بیرون و کلی خوراکی و تفریح و ...من همیشه ت ...

عزیزم همین که برادرتون میاد و بچتون و میبره پارک از وقت زنش گذشته میتونست همراه زنش باشه 

من نمیخوام بگم کارش اشتباهه ها سو تفاهم نشه فقط میخوام بگم که این که ناراحت نمیشه به هر حال خیلی باید قدرش و بدونید که اجازه میده هر پنج شنبه شوهرش در اختیار بچه ی شما باشه

عزیزم همین که برادرتون میاد و بچتون و میبره پارک از وقت زنش گذشته میتونست همراه زنش باشه  من ن ...

راستش من نمیدونم ناراحت میشه یا نه ولی اینو میدونم خودشم پیش میاد با مادرش خرید بره خونه مادرش تنهایی بره و ...پس دلیلی نداره که چون برادر من ازدواج کرده دیگه کلا همه خونواده ش رو کنار بذاره اصلا همیشه دونفره واقعا حوصله سر بر نیست ؟

راستش من نمیدونم ناراحت میشه یا نه ولی اینو میدونم خودشم پیش میاد با مادرش خرید بره خونه مادرش تنهای ...

نه به هیچ وجه منم هیچ وقت نمیخوام همسرم خانوادش و یذاره کنار اتفاقا من خودم همیشه پیشنهاد میدم بریم خونه ی مادر شوهرم یا بریم به خواهرش سر بزنه چون به قول شما دو تایی ادم حوصلش سر میره

من فقط دل شکسته ام چون چند ساله داریم دوا درمون میکنیم هنوز یچه دار نشدم شوهرم وقتی با بچه ها خیلی گرم میگیره میریزم بهم نه فقط خواهر زاده هاش تو خیابونم بچه میبینه قند تو دلش اب میشه

قطعا من کار خودم و تایید نمیکنم صرفا جهت درد و دل تاپیک زدم و حس ناراحتیمو باهاتون شریک شدم 

نه به هیچ وجه منم هیچ وقت نمیخوام همسرم خانوادش و یذاره کنار اتفاقا من خودم همیشه پیشنهاد میدم ...

من خودم شش سال مشکل داشتم تو اون ایام بچع دار شدن جاری دیدم بچه دار شدن خواهر شوهر دیدم بیمارستان براشون رفتم و ...بعد من مشکلم بزرگتر از نازایی بود من سقط میکردم ولی الان با اطمینان بهت میگم که خود استرس دشمن بچه دار شدنه ایشالا خدا زودتر دامنت رو سبز کنه 

من خودم شش سال مشکل داشتم تو اون ایام بچع دار شدن جاری دیدم بچه دار شدن خواهر شوهر دیدم بیمارستان بر ...

خدا رو شکر عزیزم که بچه دار شدی‌ ممنون از دعایی که کردی خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه