آسمان_آبی۱۲ مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 عنوان خواهر شوهرم زنگ زده | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست میگه با بیمه تکمیلی تو میتونم برم دندونم رو درست کنم؟؟ دیروز | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوای_عشق2 عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 4342 اصلا از لحاظ شرعی مشکل داره شخص شما با بیمه قرارداد میبندی این رو در نظر بگیر
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 عزیزم خودت استفاده نمیکنی خداروشکر چشمای سالمی داریعینک گرونه اگه میدونی که نداره کمک کردن عیب نداره والا خودمم عینکی هستممیگم که قبلاً از بیمه عینک من استفاده کردالان میگه دندون
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 اصلا از لحاظ شرعی مشکل داره شخص شما با بیمه قرارداد میبندی این رو در نظر بگیر دقیقا.اصلا درست نیس
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 خواهرشوهرت نسبت ب خواهرشوهرا من هیچچیزی نگفته لامصب خواهرشوهر من رو ببینی اینو میذاری رو سرت چطوری هستن مگه
barze عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 201 بعضی ها چرا اینقدر پر رو هستن اخه؟؟؟ مشکلش چیه اخه چرا انقدر عقده ای بازی در میارین اخه ی بیمه اس دیگه همه رو دشمن میدونین سخنی نیست
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 7231 بعضی ها چرا اینقدر پر رو هستن اخه؟؟؟ بی پوله حتما وگرنه رو نمیزد بهت
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 بهش بگو نه نمیشه اگه بیمه بفهمه ازمون جریمه میگیره چقدر مردم پررو هستن😐 بخدا خیلی پر رو هستنانگار من دیوانه ام بیمه تکمیلی رد کنم از حقوقم کم بشه
barze عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 201 بهش بگو نه نمیشه اگه بیمه بفهمه ازمون جریمه میگیره چقدر مردم پررو هستن😐 وا این عقده ای بازیا چیه؟ پرو خوب طرف ی درخواست کرده اینم خیلی مو ادبانه میگه نه نمیتونم این کارا چیه حالا اگه نوشته بود خواهر خودم بازم انقد جبه میگرفتین سخنی نیست
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 بی پوله حتما وگرنه رو نمیزد بهت نه کلا دنبال رایگان میگردنمیگم پدر شوهرم سالی شش میلیارد محصول کشاورزی میگیره
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 وا این عقده ای بازیا چیه؟ پرو خوب طرف ی درخواست کرده اینم خیلی مو ادبانه میگه نه نمیتونم این کارا چی ... خودمم لجم گرفته آخهقبلاً بیمه عینکم رو دادم استفاده کرد
barze عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 201 خودمم لجم گرفته آخهقبلاً بیمه عینکم رو دادم استفاده کرد خوب بگو ی بار قبلا استفاده کردی چه خبر میدونم زور داره ها ولی خوب بابا انقدر جبه گرفتن نداره منظورم شما نیستی پاسخ گو های تایپیک سخنی نیست
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 مشکلش چیه؟ مشکل اینه که من دارم بیمه تکمیلی میریزم که بتونم از مزایای اون استفاده کنمدر سال سقف مبلغ داره برای دندوناونوقت به ایشون بدم تکلیف خودم چی میشه؟؟خودم برم آزاد حتما
yadgarsalari66 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 713 مشکل اینه که من دارم بیمه تکمیلی میریزم که بتونم از مزایای اون استفاده کنمدر سال سقف مبلغ داره برای ... شاید نمی دونه سقف داره بش توصیح بده ناراحتی نداره
آسمان_آبی۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 156 خوب بگو ی بار قبلا استفاده کردی چه خبر میدونم زور داره ها ولی خوب بابا انقدر جبه گرفتن نداره منظورم ... عزیزم پدر همسرم بی نهایت پولدار هستناصلا این مبالغ چیزی براشون نیسبعدشم در حق من محبت نداشتن که من براشون محبت کنم