2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق خواهرزاده هاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 72 پست
فک کن توعاشق خواهرزاده هات باشی وشوهرت در فکر راه جدایی شما لطفا آنچه برای خود میپسندی برای دیگران ب ...

من هیو وقت نخواستم حداشون کنم 

اصلا چیزی تمیگم به شوهرم داره از درون خودم و اذیت میده نه خواهر راده دارم نه برادر زاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت شما اسمش حسادته ولی طبیعیه همسر شما موظفه وقتی میدونه روح شما آسیب دیده هست حداقل جلوی شما رعایت کنه میتونه محبتشو نگهداره براوقتی شما حضور نداری نمیدونم چقدر آدم منطقی هست ولی میتونید صحبت کردن باهاشو امتحان کنید

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسادت شما اسمش حسادته ولی طبیعیه همسر شما موظفه وقتی میدونه روح شما آسیب دیده هست حداقل جلوی شما رعا ...

دقیقا منم از همسرم ذلگیرم.

من خیلی دل شکسته ام این همه دکتر و برو بیا خسته ام

عزيزم منم تا چهار سال پيش تو موقعيت شما بودم عشق بورز بهشون همين عشق انرژي مثبت سمتت جاري ميكنه (كاري كه خودم كردم ،عاشقانه به خواهرزاده و برادر زاده هاي شوهرم محبت كردم) 

الهي حكمت خدا با خواسته دلت يكي بشه و بزودي تاپيك مادر شدنتو بزني 

فکنم‌من حالت طبیعی ندارم 😂😂😂منم شوهرم 

وقتی میره پیشبچه های خواهرش خوراکی میبره

منم میرم خودمو قاطی میکنم ی دلی از عزا در میارم

چرا مهم نیس واسمن 🤣🤣🤣...تازع من بیشتر سر کله میزنم بابچه هایخواهرش 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
دقیقا منم از همسرم ذلگیرم. من خیلی دل شکسته ام این همه دکتر و برو بیا خسته ام

دلت شکسته خدا خریدارشه با خدا معامله کن یه عهد سفت و محکم با خدا ببند مطمین باش خودش حواسش بهت هست فقط اونه که وقتی بغلت کنه آرومت میکنه

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40