2777
2789

صادقانه بگم بانکو فقط بخاطر وام و مزایاش دوس دارم برم

اما از طرفی معلم ک بشی تایم آزاد بیشتری داری تابستون هم حقوقتو داری هر چند کم!

فشار کار بانک میگن خیلی زیادع 

قبول شدن تو ازمون جفتشون هم سخت

نظرتونو دوس دارم بدونم

بانک

معلمی دیگه پرستیژ هم نداره

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بانک بهتره.  معلمی باید به کلی ادم جوابگو باشی و هر سال همکارهات و محل کارت عوض می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اخه میگن فشار کارش خیلی بالاست برا خانوما میگن سخته و تایم ازادت هم کمه همش سر کاری

کار با دانش آموزام خیلی سخته

بانک بازم بهتره به نظرم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بستگی به تاب و توان و تحمل خودت داره. معلمی شغل راحتی نیست. که فقط بفکر مزایاش باشی.. توان تحمل 20 یا 30 بچه با خلق و خوی متفاوت.. بانکداری که فقط پشت میز میشینی کامپیوتر هم جلوت چند تا مشتری رد میکنی اما معلمی پرورش یه جامعه اس. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اخه میگن فشار کارش خیلی بالاست برا خانوما میگن سخته و تایم ازادت هم کمه همش سر کاری

چه فشار کاری 

کار تو معدن که نیست 

بعدم چرا تایم آزادت کم باشه فوقش ۲ظهر خونه ای دیگه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓