2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق خواهرزاده هاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم ممنون درکم کردی‌واقعا همین طوره به خدا من خسود نیستم

عزیرم من دقیقا  حالت رو درک کردم چون خودم تو این شرایط بودم ولی بعد تولد بچه هام شوهرم رفتارش با بجه های فامیل تغییر کرد دیگه مثل سابق نشد ،از خدا میخوام به زودی زود شما هم حس مادری رو درک کنی و بچت رو بغل  بگیری❤️

حق داری  من چی بگم که شوهرم انگار عاشق جاریمه و همه کاری براش میکنه و خیلی بهش اهمیت میده ولی ...

عزیزم بیا تو اینا کانال همسران خوب کلاس های هنر زن بودن استاد پور خمینی و گوش کن 

خیلی مطالب مفیدی داره به دردت میخوره

عزیرم من دقیقا  حالت رو درک کردم چون خودم تو این شرایط بودم ولی بعد تولد بچه هام شوهرم رفتارش ب ...

قربون دل مهربونت بشم.

اره دقیقا مشکل من همینه مطمئنم بوه دار شم خیلی چیزا درست میشه

عزیزم بیا تو اینا کانال همسران خوب کلاس های هنر زن بودن استاد پور خمینی و گوش کن  خیلی مطالب م ...

والا انقدری از شوهرم خستم که تمایلی به درست شدن رابطمون ندارم  

دلم میخواد طلاق بگیرم خودمو راحت کنم  

چون منی که تک فرزند بودم و تو رفاه زندگی کردم شدم کلفت خانواده شوهر که یکیش هم جاریمه  به جرم اینکه خونم مرکز استانه  ویک ماهه  هر روز با کمردرد از مهمونا پذیرایی میکنم و شوهرم اصلا براش مهم نیست و به جاش دلسوز جاریمه 

البته این فقط یکی از هزاران مشکلمه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
والا انقدری از شوهرم خستم که تمایلی به درست شدن رابطمون ندارم   دلم میخواد طلاق بگیرم خودمو را ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم به حق فاطمه ی زهرا انشاءالله مشکلاتت حل میشه 

ولی این طوری خودت و اذیت نکن با یه مشاور صحبت کن راهنماییت کنه

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم به حق فاطمه ی زهرا انشاءالله مشکلاتت حل میشه  ولی این طوری خودت و اذی ...

مرسی بابت دعای خوبت عزیزم 

انشالله بهترینها برات رقم بخوره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنون گلم  چطور این سوال و پرسیدی چیزی میدونی از پاکروش؟

نه گلم بر اساس تجربه شغلي و همينطور تجربه شخصي خودم ميخواستم دكتر ديگه اي رو معرفي كنم ولي حتما با تحقيق دكترتو انتخاب كردي به حق آيه هاي قرآن خيرشو ببيني و دامنت سيز بشه 🙏