2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37345 بازدید | 384 پست
همین چند شب پیش رفته بودیم خونه مادرشوهرم داشتم چیز میخوردم پدرشوهرم رفت دستشویی یه سر و صدایی راه ا ...

🤣🤣🤣🤣

دیگه  تو دستشویی باید راحت بود😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینکه بعضیا بعد از دسشویی فقط دستاشونو آب میکشن و از مایع دسشویی استفاده نمیکنن واقعا حالمو بد میکنه

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چند شب پیش رفته بودیم خونه مادرشوهرم داشتم چیز میخوردم پدرشوهرم رفت دستشویی یه سر و صدایی راه ا ...

وای خدا ازوقتی هم سرویس بهداشتی ها تو سالن خونه ساخته شده کلا اعصاب خوردیه 

بابای من هیچوقت خونه ما سرویس نمیره 

بگو ماهم باهات همدردی کنیم😄

واقعا چندش بود کارش

رفته بودیم مشهد چند از سال پیش از طرف مدرسه بعد من ملحفه بزرگ انداخته بودم برای شب که بخوابیم روش اینم اومد چسبید به من و خودشو میخاروند همش (جای بدش رو) منم نصفه شب گریه کنان رفتم پیش دوستای دیگم و ملحفه هم با خودم نیاوردم خونه😑

|••| |••| |••| |••| 

چندسال پیش رفتیم مشهد خونه یکی از اقوام شوهرم غذا رو که خوردیم من ظرفا رو با جاریم بردیم تو آشپزخونه که مثلا یه کمکی داده باشیم بعد دیدیم رو دمکش حوله حمام کشیده بود واسه دم کردن برنج من و جاریم یه نگاه بهم کردیم حالمون بهم خورد یاد غذایی که خورده بودیم افتادیم😷😷

ولی چندش نبود این چیزی ک تعریف کردی 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
حالا جلو ما رعایت میکرد یه ترق توروقی راه انداخته بود😂😂

گاهی نمیشه جلوشو گرفت حالا این بنده خدا که دسشویی بوده ما یه نفرو داریم البته ۷۰ سالشه تو جمع باد میده فجیع در حد غش کردن حالت بد میشه اون وقت اولین نفر خودش دماغشو میگیره کلی هم ادعا داره و از این باکلاساس😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن