2777
2789
عنوان

جنسیت پسر

803 بازدید | 72 پست

من این ماه اقدام کردیم ولی دو روز قبل تخمک گذاری و تقریبا شب تخمک گذاری بود فکر کنم

با این حساب فکر کنم دختر بشه

با اینکه هرشب معجون خوردیم و گرمی‌جات ولی مثلا سالاد خیار گوجه با ابلیموه و یسری سردیجات اینطوری هم خوردیم

میخوام برم اورژانسی بخورم به نظرتون کارم درسته؟ گناه که نیست هست؟

دوست دارم بچه اولم پسر بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی جنسیت برات مهمه فقط باید بری آی وی اف، این مدل تعیین جنسیتا اعتبار نداره و صددرصدی نیست

مهم نیست اونقدر که بخوام ای وی اف برم

ولی میگم دوست دارم لااقل خودم تلاشمو کرده باشم اگه نشد بگم صلاح خدا بوده

ولی ما درست اقدام نکردیم

البته شایدم اصلا باردار نشم چی بگم....

یسری فکرا واقعا اذیتم میکنن

تا خدا نخواد هیچی نمیشه زن همسایمون دوتا دختر داشت بنده خدا ۶ماه زیر نظر دکتر بود برا پسر که سومی هم دختر شد چون خدا صلاح دونسته بهش دختر بده من دوتا دختر دارم ناخواسته باردار شدم علائمم همش مثل دخترام بود مبگوفتم بدون شک دختره رفتم سونوی ان تی گفت پسره باور نمی کردم رفتم آنومالی باز گفت پسره پس تا خدا نخواد برگی از درخت نمبوفته اگه صلاحت باشه پسر گیرت میاد عزیزم بسپار به خدا

ب این چیزا نیس 

من دقیقا روز بعد پاکیم اقدام کردم اونم فقط ی بار کلا و بچه ام پسر شد 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

به نظرم شما كه به دلت بد افتاده بخور 

ولي فكرتو درست كن

همه جوانبم رعايت كني باز ممكنه دختر بشه اگه در اين حد استرسشو داري اي وي اف كن 

اگه نه كه اميد خدا 

ادما حق دارن يه جنسيتو دوست داشته باشن اينجا جبهه گيري در قبال جنسيت پسر زياده 

ولي در كل بسپاريد به خدا 

خودش بهتر ميدونه صلاح ما در چيه 

عاقبت نداره ادم تو كار خدا دخالت كنه

بخور اورژانسی اگه بیشتر از ۷۲ ساعت نگذشته

چون هنوز لقاح هم انجام نشده احتمالا 

ولی خدا رو چ دیدی یهو همین پسر بود اونوقت چی؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست