2777
2789

یادمه مجرد بودم با مامانم رفتیم خونه یکی از اقوام

اون خانم سه تا بچه کوچیک داشت و ناهار ماکارونی پخته بود ...همینکه سفره پهن کرد یه بشقاب ماکارونی ریخت و یه کاسه ماست گذاشت جلو بچه هاش

اوناهم کاسه ماست و خالی کردن تو بشقاب و سه تایی شروع کردن چنگ زدن🤕بعد که مامانشون اومد سر سفره اون ظرف غذا رو خورد🤮

حالا شما بگید😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که با سر و صدا غذا میخورن چندش ترینن🤢🤮

آخ گفتی😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

رفیقم..دبه ترشی رو اورد دستشو تا ارنج توش میکرد ترشی درمیاورد خخخخ من اون زمان چندشم شد ترشی نخوردم ولی رفته بود تو ضمیر ناخوداگاهم چند وقت بعدش خودم همون کارو انجام دادم😂😂😂😂😂

...

شستن دست تو سینک ظرفشویی،لم دادن اونم ب طرز زشتی جلو میزبانی ک باهاش رودربایستی داری،پر سر و صدا غذا خوردن

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

همین چند شب پیش رفته بودیم خونه مادرشوهرم داشتم چیز میخوردم پدرشوهرم رفت دستشویی یه سر و صدایی راه انداخته بود معلوم نبود چی شده انگار امریکا حمله کرده بود😂 همیشه همینه. انگار ما اصلا وجود خارجی نداریم. نه خجالتی نه چیزی.

الهی به امید خودت...  

یبار رفتیم مسافرت بعدش رسیدیم یه پارک که مثلن استراحت کنیم رفتم دسشویی عمومی دیدم یه خانمه اومد تمام قاشق و چنگال و استکاناشو ریخت توی روشویی تو دسشویی همشو آب کشید بعدش براشت برد من داشتم بالا میاوردم تصورش کنید

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم