2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37345 بازدید | 384 پست
چیزی ک تعریف کردی حال بهم زن نبود

جدی🤕

۶ تا دست چرک بره تو ماکارونی و با ماست حسابی ورزش بدن و مثل خمیر شه حال بهم زن نیست

پس من چقدر سوسولم😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
رفیقم..دبه ترشی رو اورد دستشو تا ارنج توش میکرد ترشی درمیاورد خخخخ من اون زمان چندشم شد ترشی نخوردم ...

چندش نبوده منم این کاره ام🤭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت که میگفت بچمو تو سینک میشورم😐🚶

امضام

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یکی تو نینی سایت تعریف می‌کرد شوهرش تو سینک ظرفشویی جیش کرده

اصلا حال روحی و جسمیم داغون شد🤢😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
قابل گفتن نی فقط تا دیدم این کارشو گریه کردم نمیدونم چرا😂

بگو ماهم باهات همدردی کنیم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تو سینک ظرفشویی باسن نوزاد شستن تو سینک مسواک زدن

اولی که خیلی بده

ولی من اونقدرررر بدم میاد تو دسشویی مسواک بزنم

اخه اونجا ادم دست عنی شو میشوره😑 بعد دهن شستن خیلی حال بهم زنه 

من یه سینک ظرفشویی رو مخصوص مسواک گذاشتم و اسکاچ جدا برا شستنش 

اسی داداشم بچه بود ماست برنج و سالاد و خورشت و سوپ رو قاطی میکرد بعدش هم میخورد از قصد هم این کارو میکرد حال همه خراب شه ولی مال ۷ و ۸ سالگیش بود الان آدم شده تازه وسواس هم داره از اون ور حالمون رو به هم میزنه 

جدی🤕 ۶ تا دست چرک بره تو ماکارونی و با ماست حسابی ورزش بدن و مثل خمیر شه حال بهم زن نیست پس من چق ...

با دست خوردن ماکارونی رو؟

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
شیشه شیر دخترم افتاد تو جوی آب.خواهر شوهرم بر داشت آورد شست داد به بچه!!!

ای واااای 😫😫