2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37345 بازدید | 384 پست
یکی دیدم بچشو توی سینک شست😷

وای ،چنددددددش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
گاهی نمیشه جلوشو گرفت حالا این بنده خدا که دسشویی بوده ما یه نفرو داریم البته ۷۰ سالشه تو جمع باد می ...

لعنت بهت  آنقدر خندیدم 

بخاطر جمله ی آخرت که میگی ادعای باکلاسی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار رفتیم مسافرت بعدش رسیدیم یه پارک که مثلن استراحت کنیم رفتم دسشویی عمومی دیدم یه خانمه اومد تمام ...

وایی ماهم یبار رفته بودیم مسافرت توی این دسشویی های بین راهی که خیلی هم شلوغه و بشدت بو بد میده خانومه خیلی هم باکلاسه و‌مرتب و‌خوشگل موشگل بود داشت فلاسک‌چایی ولیوانا رو‌توی دسشور میشست 

اونوقت من ماسک‌داشتم شالمم دور بینی و دهنم بود بازم حالم بد بود از بوی بد دسشویی 😐

ولی بعضیاتون خیلی سوسولید😃

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
رفیقم..دبه ترشی رو اورد دستشو تا ارنج توش میکرد ترشی درمیاورد خخخخ من اون زمان چندشم شد ترشی نخوردم ...

وااااای   خودمو تصور کردم دستمو تا آرنج بکنم تو دبه ترشی یه خیارشور ازون ته در بیارم بخورم  

یسری رفتیم شمال بعد ویلامون داده بودیم ب یکی از فامیلای دورمون برا چن هفته قبلش ینی  ۲ ماه خالی بودن بعد داداشم رفت تو اتاقش هی گفت بوی بد میاد ماهم هرچی گشتین تو اتاقش هیچی‌نبود ولی همین در سطل زباله رو باز کردم خانمه نوارشو گذاشته بود یادش رقته بود برداره اصلا ب داداشم نشون ندادیم ک ولی خیلی زشت بود خیلییی😐😐😐😑💔

تو سینک ظرفشویی یا تو بالکن می‌شست محیط حمام اصلا مناسب نیست🙄

تو سینک که زیاد باشه جا نمیشه و همه جا رو اب برمیداره تراس هم که بیشتریا لوله اب نداره مال ما کف شور هم نداره بخوای بشوری ابش بره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

امسال هم که رفته بودیم پیاده روی اربعین. واقعا اونجا باید بهداشت و وسواس رو ببوسی بذاری کنار. ولی قربون امام حسین برم یه جوریه که با همه سختیاش دلت میخواد بازم بری.

الهی به امید خودت...