2777
2789

توروخدا اگه تجربه ای دارید دریغ نکید.. سه روزه زایمان کردم ولی نمیتونم درست بشینم و راه برم.

🥺

چند روزه معمولا بخیه ها جوش میخورن؟

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد زایمانم لباس شستم بخیه هام کامل باز شد عسل طبیعی گذاشتم روش کامل وتمیز جوش خورد خودش فقط باید طبیعی باشه که اثرکنه

آدمـای حسـود همیشـه خـودشون سَــم میخــورن ولــی منتظـرن بقیـه بمیــرن.. 🌹

قرص اناهیل بخور.

کمپوت اناناس

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
ده روز درد داره کمپوت آناناس بخور خیلی خیلی خیلی بخور دو روزه خوب میشی

میخورم.دکتر گفت قرصش هم هست اونم میخوام بگیرم بخورم بلکه یه روزم شده زودتر خوب شم🥺

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

از آب گرم استفاده کن .پد زود به زود عوض کن .هر بار بعد سرویس خودتو با سشوار خشک کن .سعی کن زیاد روی بخیه هات نشینی .همون سمت یه بالشت بزار که وقتی میشینی زیاد بهش فشار نیاد.پروتئین هم استفاده کن 

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

با سرم شستشو حتما بشور‌بعد خشک کن.

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
زایمانت خیلی درد داشتی 

کل زایمانم پنجاه دقیقه بود ولی طاقت فرسااااا متاسفانه ایناهم زود تیغ میزنن که زایمان کنی

آدمـای حسـود همیشـه خـودشون سَــم میخــورن ولــی منتظـرن بقیـه بمیــرن.. 🌹