الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …
از آب گرم استفاده کن .پد زود به زود عوض کن .هر بار بعد سرویس خودتو با سشوار خشک کن .سعی کن زیاد روی بخیه هات نشینی .همون سمت یه بالشت بزار که وقتی میشینی زیاد بهش فشار نیاد.پروتئین هم استفاده کن
💛زتمامبودنی ها تو همین ازآنمن باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …