2777
2789
ولی اگ سال اولته خوب بخون جدی بگیر حتما در کنارش تست هم بزن فقط نهایی نباشه چون لول سوالا بالاس

تست واقعا وقت نمیشه از مدرسه میام سه امتحان فرداش دارم حتی با کلاس آنلاین هامم نمیرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست واقعا وقت نمیشه از مدرسه میام سه امتحان فرداش دارم حتی با کلاس آنلاین هامم نمیرسم

درک میکنم من خودم تیزهوشان بودم اصلا نمیزاشتن نریم باید حتما مدرسه رو میرفتیم من نمیدونم شما چجوری اوکی تری ولی من اگه برگردم سال اخرو میرم یه مدرسه عادی و کل سالو نمیرم و کلاس انلاین میگیرم خودم میخونم

درک میکنم من خودم تیزهوشان بودم اصلا نمیزاشتن نریم باید حتما مدرسه رو میرفتیم من نمیدونم شما چجوری ا ...

من مدرسه عادی هستم ولی ب شدت سختگیرن مگر برم غیر دولتی ک بالا سه چهل میلیون و بیشتر پول بدم ک نزم

من مدرسه عادی هستم ولی ب شدت سختگیرن مگر برم غیر دولتی ک بالا سه چهل میلیون و بیشتر پول بدم ک نزم

میدونم اره مدارس دولتی کلا چه تیزهوشان چه دولتی گیرن ولی خب حداقل اگر میرید حتما میزهای جلو بشینید و سعی کنید اصلا به مسائل حاشیه ایی تو مدرسه نپردازید مثلا دوستی های خیلی صمیمانه و اینا مثلا سر زنگ های درس هاییم که غیر مفیده میتونید اخر کلاس بشینید تست بزنید دوست من اینکارو میکرد رتبشم خوب شد