2777
2789
از تجاوز نجات پیدا کردم بدون اینکه حتی بهم دستشون بخوره درحالیکه امکانش قوی بود هنوز شبیع به معجزه م ...

میشه تعریف کنیش اگ راضی هسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بچه ها نباید تاوان گندکاری ننه باباشون و بدن واقعا

بله متاسفانه من به این جمله رسیدم که میگن وقتی یکی ظلم میکنه تاوانشو یه مظلوم تو اون خانواده میده و هر دو این بچه واقعا مظلوم بودن من خودم ناراحت شدم واسشون حقیقتا و بعد اون گفتم خدایا با گرفتار شدن اونا کار من درست نمیشه بجای نفرین اونا تو با معجزه ات تو زندگی من جبران کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نباید تاوان گندکاری ننه باباشون و بدن واقعا

ولی همیشه تاوان اشتباهات ادم رو عزیزانش میده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

کلاس چهارم بودم مامانم میرفت سرکار منم از مدرسه میومدم خونه تنها بودمیه جوری صدای ظرف و ظروف میومد ا ...

احتمالا جن ها اونجا حضور داشتن و خونه سنگین بوده برات. بهتر ک عوض کردین

نوجوان بودم توی ماه رمضون توی بازار بودم اذان ظهر زد. رفتم وصو گرفتم رفتم یه مسجد بازار. یه شهر کوچیک بود و مسجدش خیلی نمازگزار نداشت من دیر رسیدم و وسط نماز بودم که چون دیر رسیدم نماز فرادام از جماعت طولانی تر شده بود.خادم فک کرد کسی نیست و در رو کلید کرد و رفت. منم نمازم تموم شد داد میزدم کمک من جا موندم اما کسی نبود. یهو یه مرد بدریخت و وحشتناک که یه چشمشم کور بود و اونیکی چشمشم یشمی رنگ بود اومد جلوی شیشه مسجد وایستاد و هی می گفت توی زندان خدا گرفتار شدی و ببینم دیگه نماز می خونی! قه قهه میزدا اما نمی رفت کمک بیاره.

هنوزم تنم می لرزه بهش فکر میکنم. قشنگ حس می کردم خود شیطانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه تعریف کنیش اگ راضی هسی

دانشجو بودیم تو شهری با هزار کیلومتر فاصله از شهرمون یه دوست خوابگاهی داشتم ۴ سالی ازم کوچیکتر بود اونموقع شیطون بودیم ولی خدا شاهده هیج کار بدی نمیکردیم تو دنشگاهمون بیرون از شهر بر بیابون بود خاستیم بریم شهر سوار ماشین یکی از هم دانشگاهیامون شدیم نمیشناختیمشون اعتماد کردیم 

هیچی دیگه پسرا بردنمون بیرون شهر سمت یه کوهی بود اونجا یکیشون میومد طرف من یکیشون طرف دوستم حتی بمون گفتن اگه فرار کنید اون ساختمونای نیمه کاره پر کارگر افغانیه ک بدتر سرتون میارن

نمیدونم‌چی شد که دلشون برحم اوند یادم نیس بخاطر گریمون بود یا حرفی زدیم یا خودشون پشیمون شدن دستشونم بهمون نخورد برمون گردوندن تو شهر اون سال ها خیلی از این حوادث پی شمیومد و اون پسرا هم حالت طبیعی نداشتن نمیدونم شاید چیزی مصرف کرده بودن

خیلی زیادن یکیش ک کاملا واقعیه رو میگم خونه تنها بودم چن سال پیش داشتم رد میشدم از اتاق ک روبروش راهرو وصله بهش ی بز ایستاده دیدم غیر عادی باگوشواره گنده سفید بود چشماشم مشکی ۱ ثانیه نشده تاجیغ زدن منو دید غیب شد طوری ک فک کردم توهمه