2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست
آخه اون عروسی گرفته برا بچه خودش شامم میده برا خاطر بچه خودش من اگه میخواستم دونگ خودمو بدم دیگه میر ...

هر جور صلاحه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

کمتر از ۲ نمیشه داد با ی جعبه شیرینی .

اووووووو خیلیه خدایی 2تومن 

اون موقع اگه 300 میداد اره الان میشد کاریش کرد اخه 50 تومن داده تازه اونا اومدن خوردن 

ما حداقل نخوردیم

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ میلیون؟شوخیه دیگه دخترعموشه ها خواهر برادر که نیست

نمیدونم.هر کسی ی مدله.ما حداقل حداقل پول شام و کادو می‌دیم یکمم روش.چون الان واقعا گرونه.برادر و خواهر سمت ما ۲ تومن نمیدن.بازم بستگی داره چطور رسم باشه.همه مثل هم نیستن

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
مگه الان دوباره دعوت نیستید؟ مگه قرار نیست برید شام بخورید؟ اگر شام میخورید و ۲ نفرید ۵۰۰بده

نه دعوت نیستیم که اون یه ماه پیش عروسی گرفت تو شهرستان 

الان اومدن خونه خودشون مامیریم خونشون بر تبریک کادوشم میبریم بدیم 

درحد نیم ساعت بشینیم پاشیم 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
اووووووو خیلیه خدایی 2تومن  اون موقع اگه 300 میداد اره الان میشد کاریش کرد اخه 50 تومن داده تا ...

خودت می‌دونی بستگی به شرایط و طرفت تصمیم بگیر .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
الان تورمه پنجاه تومنشون شده یک میلیون.... نداشتی 500بده با ده نفر    

والا مام عروسیمون ۹۷ بود اون زمان با باقی پول عروسی زمین خریدیم ، الان چی میشه خرید اصلا اضافه میاد که بشه چیزی بخری

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

خودت می‌دونی بستگی به شرایط و طرفت تصمیم بگیر .

ببین اونا اومدن عروسیم شام خوردن 

ما عروسیش چون شهرستان بود نرفتیم الان میریم خونش در حد نیم ساعت بشینیم تبریک بگیم 

کادویی که میبریم فقط مختص کادو هست نه خورد و خوراکی که بشه مثلا شام عروسی و.... 

با این حساب میگم چقد بدم بد نباشه

ببین اونا اومدن عروسیم شام خوردن  ما عروسیش چون شهرستان بود نرفتیم الان میریم خونش در حد نیم س ...

ی بسته شکلات بخر با 

۲۰۰ تا ۳۰۰ پول.

مرسی بچه ها