2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرین؟ اگه دو نفرید 500 بسه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه جدی با این توصیفاتی ک دی زیاد نبر همون ۳۰۰ بده

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
شما عزیزم پول پرس غذای اون زمان و باالان قیاس کن مخلفات به کنار بر همون اساس کادو بده 

آخه اون عروسی گرفته برا بچه خودش شامم میده برا خاطر بچه خودش من اگه میخواستم دونگ خودمو بدم دیگه میرفتم غذا خوری 😂😂تازه اونا 4 نفر بودن ما 3 😂😂همون 300 میدم خدا خبرشو ببینه 😂.

درضمن اون اگه شام بده یا نده من همون کادو رو میدم خو میخواست شام نده

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
۲ میلیون؟شوخیه دیگه دخترعموشه ها خواهر برادر که نیست

عروسی دخترخاله مامانم ۱تومن دادیم... خرج گرونه شما پرسی هم حساب کنی حداقل پول شام رو باید داد...

دخترعمو باز نزدیکتره باید ۱تومن یا حداقل ۵۰۰رو بده

۵۰۰ بده 

واقعا الان ۲۰۰.۳۰۰تومن پولی نیس واسه کادو دادن 

بعدم از اون سال تا امسال کلی قیمتا فرق کرده اونموقع اون مقدار بود ارزش داشت

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

عروسیش نرفتیم یعنی غدایی خورده نشده 

کادو هم ببریم در حد نشستن میریم که نگن نیومد 

با این حساب میگم 400 بدیم 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
عروسی دخترخاله مامانم ۱تومن دادیم... خرج گرونه شما پرسی هم حساب کنی حداقل پول شام رو باید داد... دخ ...

اخه عروسیش نرفتیم که غذا خورده باشیم

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
ما هم عروسیا اینجوری رو در حدی ک خیلی نزدیک نیست  هر دست غذا اینجا تقریبا ۱۵۰ درمیاد ضرب تعداد ...

اینجان معمولا همینو میگن همه. ولی تو کت من نمیره آخه اون عروسی و شامو براذبچه خودش گرفته  اگه قرار هر کی دونگ خودشو بده دیگه مهمون حساب نمیشه که آدم. 

عروسی حساب نمیشه که دیگه من اینو اصلا قبول ندارم. 

اینجان هر برس غذا 120 هست معمولا پس با این حساب 400 بدم باس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه