2777
2789
عنوان

یعنی چی میخواد به بابام بگه😬

896 بازدید | 45 پست

یکی برای ازدواج بهم معرفیمون کردن‌ چن روز باهم‌حرف‌زدیم‌هی اصرارمیکردک راحت ترحرف‌بزنه‌و....منم‌گفتم‌اول‌‌تنهابیاخونمون‌بابام‌توروببینه‌اگه‌راضی‌بودبیشترو‌حضوری‌باهم در ارتباط باشیم تا به شناخت کامل‌برسیم‌اولش‌گفت‌باشه‌‌خیلی‌جدی‌میگفت‌چی‌بگم‌راهناییم‌ کن‌تایجوری‌رفتار‌کنم‌بابات‌بپسنده‌ ولی یه ساعت مونده ب زمان اومدنش بهانه آورد نیومد منم براش آرزوی خوشبختی کردم بعدش همه ی اکانتامو دلیت زدم،حالا به مامانم زنگ زده گفته میخواد با پدرم حرف بزنه

خیلی کنجکاوم ک چی میخواد 

نظرشماچیه؟

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه میخواد معذرت خواهی کنه ک نیومده ولی من فکر میکنم میخواد جدی با بابام حرف بزنه!ازطرفی بعد اون ازمامان بابام قول گرفتم تا وقتی خودم نگم میخوام ازدواج کنم خاستگاری چیزی باشه ب من نگن 😂😂حالا موندم توخماریش اگه چیزی بگه هم بهم نمیگن🤦‍♀️🤦‍♀️

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

یعنی چی که میخواد راحت تر حرف بزنه?!منظورش از راحت تر چیه!!!!🤔

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
شاید اون موقع واقعا شرایط نداشت درجا از همه جا نیست ونابودش کردی

😂😂آخه خیلی بهم برخورد میتونست از قبل بگه نمیام ن لحظه آخر

بگو بابام وقت نداره هروز هروز قرار میزاری یه بار وقت داشتی نیومدی حالام ما فعلااا وقت نداریم 

😬والا مامانم آدرس محل کار بابامو داد بهش رفت🤦‍♀️

نزار مثل من پیره دختر بشی😭😭😭😭

🥺عزییزم مطمئنم خدا یه خوبشو برات کنار گذاشته فقط هنوز وقتش نرسیده💚

سعی کن هیچ راهنمایی انجام ندی ،اخلاق باباتو نگی  بزار خودش باشه تا اخلاق و ذاتش مشخص بشه

🥲کلن خیلی اشتباه کردم درموردش !همون موقه قششنگ بهش گفتم چی بگه تا دل بابامو ببره

آخه بچه خوشگلیه گولشو خوردم😂😅