2777
2789

من ۱۷ سالمه اون ۱۵ سالش و واقعا مثل بچه هاس اصلا غلط کردم با کوچیکتر از خودم دوست شدم از نظر عقلی هم کوچیکه هفته قبل بهونه آورد گفت وفت ندارم

آخ بنظرتون من که رشتم تجربیه دبیرستانم باید وقت نداشته باشم یا اون که نهمه؟بعد این هفته هم گفتم اول گفت باشه بعد گفتم بریم کافه گفت نه اونجا پسر داره:/خلاصه دعوا راه انداخت نیومد حتی برای اولین بار پیامامم سین نمیزد مبادا من اصرار کنم مجبور شه بیاد

اعصابم خورد شد بنظرتون ارزش داره باهاش رفاقت کنم؟

عزیزم احتمالا اون خانوادش اجازه نمیدن و داره بهانه نیاره خودت باید بفهمی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینطور ک نشون میده اون تمایل نداره با تو رفاقت کنه 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

نه . اون  از یه  قشر دیگس .

مثلا من دوستانی داشتم ‌ خانوادم اجازه نمیدادن باهاشون برم پیاده روی یا ....       اونا هم خب معلومه منو کنار میذاشتن .

واقعا میگم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شاید کافه دوست نداره یا نمیذارن بیاد ،جای دیگه پیشنهاد بده ببین چی میگه یا بذار خودش انتخاب کنه کجا برین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دیگه نمیتونم بهش التماس گنم

یه دوست دیگه پیدا کن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ولش کن بابا با بچه رفاقت نکن

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

ولش کن هر وقت خودش پیشنهاد بیرون رفتن داد اگه دلت خواست برو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱