2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز می‌ره خونه مادرش

1039 بازدید | 89 پست

دیروز رفته بود روزای قبلم رفته بود حالا امشب شام خونه مامانم دعوتیم میگه من برم یه سر خونه مامانم بیام

چیکارش کنم خستم کرده از بس هرروز می‌ره اونجا،شش ماهه ازدواج کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن همین

چیزی بگی بدترمیشه وبیشتر میره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خبر مرگش برای چی ازدواج کرده

متاسفم براتون

دعا میکنم یه روزی بچه هاتون ماه بهدماه بهتون سر نزنن و با حسرت در خونه رو نگاه کنید 

پسری که با اصالت میدونه از کجا اومده مادرشو و خانوادشو فراموش نمیکنه نه اینکه همه زندگیش مقلا زنش بشه بعد مخصوصا  زنای الان زرتی مهریه اجرا میزارن 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

متاسفم براتوندعا میکنم یه روزی بچه هاتون ماه بهدماه بهتون سر نزنن و با حسرت در خونه رو نگاه کنید پسر ...

خانم چه ربطی داره ما که نگفتیم سر نزنه اما نه اینکه هرروز هرروز پاشه بره اونجا