2777
2789
عنوان

یعنی چی میخواد به بابام بگه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کار خوبی کردی چه دلیلی داره اول بسم الله پسرخاله بشید؟ و اینکه خوش قولی یکی از مهمترین اخلاقا ...

من ۲۲اون ۲۶

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
اتفاقا ب نظرم ادم تا اخرش مجرد باشه خوبه 

وای آره واقعن من ته ته دلم همینه ولی خب متاسفانه جامعه یجوری با آدم رفتار میکنه ک آدم مجبور ب ازدواج میشه!!

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
چرا اول گفت دوستم تصادف کرده دارم میرم پیشش بعد ک من جواب دادم سرد جواب داددیگه فهمیدم الکی میگه رک ...

خب پس دروغگویی ام اضافه شد بنظرم تو حق داشتی دلیل اصلیشو بدونی

ینی تو اون یساعت یسری مشکل براش پیش اومد یا از قبل بوده؟؟

چه ادمیه هااا

بد نیست باملاکای من تقریبن جوره!

خلاصه دیدی بهونه و فلان میاره که فقط دوست بمونید و رابطه جدی نشه یا سرحرفش نمیمونه دکمشو بزن بره ،تجربه ثابت کرده بهونه تراشا بگیر نیستن😄

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
وای آره واقعن من ته ته دلم همینه ولی خب متاسفانه جامعه یجوری با آدم رفتار میکنه ک آدم مجبور ب ازدواج ...

ب جامعه چ ربطی داره کل مشکلاتم با خونوادم سر همین حرف از جامعه و مردم هست 

انگار من از اونا نیستم اذییت میشم 

بخاطرحرف مردم و نموندن تو خونه تو ۱۴سالگی ازدواج کردم 

۱۷سالگی مادرشدم 

الانم تازه میخوام وارد ۲۱سالگیم بشم 

اگه بپرسی تو این سالا کجای زندگیت قشنگ بوده فقط میگم اومدن دخترم ک همدمم هست 

نمیگم شوهرم بده 

نمیگم زندگیم بده اما 

اما من بچگی نکردم اگه الان بگن بین رفتن و موندن کدوم رو انتخاب میکنی ؟میگم اگه بچمو بدین بهم رفتن رو 

ببین پس ازدواج سرتاسر از خودت گذشتن هست 🥺

خب پس دروغگویی ام اضافه شد بنظرم تو حق داشتی دلیل اصلیشو بدونی ینی تو اون یساعت یسری مشکل براش پیش ...

نمیدونم 

خودمم ب همین خاطر دیگه جوابشو ندادم

از طرفی چون خیلی فشار میارن بهم واسه ازدواج فامیلی مجبورم رو خاستگارای غریبه خوب فکر کنم تا زود تر دستم یه جا بند شه دیگه اعصاب برام نمونده ب خدا از بس بعضی اقوام سمجن😂

خلاصه دیدی بهونه و فلان میاره که فقط دوست بمونید و رابطه جدی نشه یا سرحرفش نمیمونه دکمشو بزن بره ،تج ...

😂😂من ک زدم همون موقه

ولی نمیدونم الان میخواد ب بابام چی بگه!خیلی دوس دارم وقتی میومد پیش پدرم خودم بودم تا قششنگ بشورمش🤣

ب جامعه چ ربطی داره کل مشکلاتم با خونوادم سر همین حرف از جامعه و مردم هست  انگار من از اونا نی ...

عزییزم 🥺🥺خدا دخترتو حفظ کنه😘😘

هرچی خاستگار دارم ۳۰ خورده ای سالشونه تازه چندتا ۴۰ سالم بودن مطلقه ☹💔بهم میگن پیره دختر   ...

اولا بیخود میگن دوما مگه چندسالته 🙁

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °