ببین گلم اون ها خانواده اش هستن از الان دنبال بهونه تراشی نباش به حرف های نی نی سایتی ها هم گوش نکن زندگیت رو خراب میکنن تازه عروسی یه مدت بعد درست میشه سرش آنقدر شلوغ میشه که به اون صورت نمیتونه بره در مورد ازدواج ات اینجا نظري نخواه
متاسفم براتوندعا میکنم یه روزی بچه هاتون ماه بهدماه بهتون سر نزنن و با حسرت در خونه رو نگاه کنید پسر ...
پسری که بااصالته حدو حدودو رعایت میکنه نه اینکه هرروز بره خونه مادرش زنشو تنها بزاره شوهر این خانوم از اونور بوم افتاده شما هم این دعاهای مسخرتو نثار بقیه نکن جمع کن برای خودت نیاز میشه و مطمعنن خودتون ذاتی شبیه زنای مهریه گیردارین که انقد صریح حرفتونو زدین و همه رو شبیه خودتون دونستین
🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفم براتوندعا میکنم یه روزی بچه هاتون ماه بهدماه بهتون سر نزنن و با حسرت در خونه رو نگاه کنید پسر ...
چقدررررر عقده ای هستین شما چرا همون خونه مادرش نمونده خب زن گرفتنش چیه دیگه واقعا که زنم کنار شوهرش نیاز به آرامش داره نه اینکه مثل بچه هررر روز پاشه بره خونه ننش واقعا که
هنوز برادرش با زن و بچه هاش کنار مادرشوهرم هستن کلی برای اونا هزینه میکنه کلی آ ، وقتی میره خونه مادرش کلی خرید میبره برای اونا . برادرشوهرم و جاریمم پولاشونو جمع میکنن و میدن به همه جی واسه خودشون . یه ریالم خرج نمیکنن
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
من هم عروسم هم مادرم بعضی وقتا میگم بعنی فردا پسرم بهم سر نمیزنه😔یعنی ممکنه زنش نذاره بیاد خونمون چون بچه بزرگ کردن زحمت داره ولی خوب من خودم چون خانواده همسرم اذیتم کردن همیشه میگم برو اصلا چادر بزن اونجا فقط من و نبر اونم عادت کرده چون قبلا دعوا داشتیم که میگفت تو هم باید هر روز بیای برا من سخت بود