2777
2789
عنوان

یعنی چی میخواد به بابام بگه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 45 پست
یعنی چی که میخواد راحت تر حرف بزنه?!منظورش از راحت تر چیه!!!!🤔

خب من ب اسم صداش نمیزدم و اجازه نمیدادم از کلمات احساسی مثل عزیزم و اینا استفاده کنه 😁

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدادی تا بفهمه ادب ینی چی 

خودمم خیلی ناراحت شدم ولی مامانم اول آدرسو داد بعدش از زبونش در رفت بهم گفت

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
🥲کلن خیلی اشتباه کردم درموردش !همون موقه قششنگ بهش گفتم چی بگه تا دل بابامو ببره آخه بچه خوشگلیه گ ...

عکس😂😂😂😂😂

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
نزار مثل من پیره دختر بشی😭😭😭😭

پیر دختر اصلا حرف قشنگی نیست

و اول از همه توهین به شان شخصیت خودتون و بعد به تمام دخترای مجردیه که سناشون بالاست

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
خب من ب اسم صداش نمیزدم و اجازه نمیدادم از کلمات احساسی مثل عزیزم و اینا استفاده کنه 😁

عزیزم کار خوبی کردی چه دلیلی داره اول بسم الله پسرخاله بشید؟

و اینکه خوش قولی یکی از مهمترین اخلاقاییه که ی مرد باید داشته باشه دلیلشو نگفته که چرا یساعت مونده به قرار کنسل کرد؟

چند سالتونه دوتاتون؟

ترو خدا ج بدید کیک زبرا سخته طول می کشه چه قد که درست کنم؟

😂😂مثل کیکای معمولیه فقط دوقستمش کن یکیشو کاکائو بریز یکیشم ساده بعدم نوبتی یکم از مواد ساده یکم از کاکائویی بریز تو قالب

حالا موقعیت به درد بخوری داره!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
عزیزم کار خوبی کردی چه دلیلی داره اول بسم الله پسرخاله بشید؟ و اینکه خوش قولی یکی از مهمترین اخلاقا ...

چرا اول گفت دوستم تصادف کرده دارم میرم پیشش بعد ک من جواب دادم سرد جواب داددیگه فهمیدم الکی میگه رک بهش گفتم چرا طفره میری گفت یسری مشکلات دارم نمیخواستم تورو قاطیشون کنم!!!منم دیگه جوابشو ندادم