2777
2789
منم تک دخترم و فقط ۲ تاییم ولی بچه ی اول به نطرم خیلی مظلومه.😂😂 من حتی حس مادری دارم تا خواهر بود ...

من از الان به همسرم گفتم به هیچ عنوان فرق نزاره و اینکه من هر کاری کردم برای کوچکه حواسش و محبتش به دخترم اولم چند برابر باشه که یوقت دلش نشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون یخورده از مادرشوهرم خوشم نمیاد و گله دارم. دوس ندارم بچه دوم بیارم که از پسرش ک شوهرمه دو تا نوه داشته باشه. همین یکی هم‌ ک اوردم از سرشون زیاده. شما ب این چیزا فکرنمیکنین؟؟؟ من همش پیش خودم میگم خیلی آدمن خانواده شوهرم که نوه بخاد زیاد داشته باشن. همین کافیه. 

دخترم نوه اولشون بود با اینکه دختر ندارن هییییچ کاری براش نکردن

منم همش فكرميكنم بچه ي دوم بخوام بيارم اصن محلش نميدم خيلي ميترسم ارسلانم تنهابشه يابهش توجه نكنم كلاهرچيزي اولش ميچسبه .بچه ي اول شوروشوقش فرق ميكنه بزرگ كردنش فرق ميكنه لذتش همه چيش بادومي فرق داره😒هي خداچيكاركنيم

arsalanفندق مامان💋
ایشالا که بتونیم از پسش بربیایم😁😁😁خدا جفتشو برات نگه داره عزیزم

ممنونم همچنین

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

وااااااي من وقتي متوجه بارداري دومي شدم زبونم لال انگار......

دلم بيشتر به اولي ميسوخت تازه ١٨ ماهش تموم شده بود ولي اونقدر حس خوبيه هااا همش ميگفتم امكان نداره مثل اولي دوسش داشته باشم ولي انگار عشقت نسبت به اولي بيشترم ميشه من به گمونم دومي وابسته تر ميشه واس همين فكر ميكنيم دومي ها شيرينترن

نمیخوام اینطوری بشه

فرقی نداره منظورم اینه نترس جوری عاشقش میشی که باورت نشه 

ببین کوچکترا نیاز به توجه و رسیدگی بیشتری دارن بزرگتر فرق داره 

ولی اینو بدون وقتی کوچیکه اومد برای اینکه اولی حسودی نکنه یا احساس نکنه که دومین بیشتر میخوای گاهی وقتا لوسش کن ضرر نمیکنی

منتظر اتفاقات خوبم 
من چون یخورده از مادرشوهرم خوشم نمیاد و گله دارم. دوس ندارم بچه دوم بیارم که از پسرش ک شوهرمه د ...

اصلا من بچمو بچه اونا حساب نمیکنم میگم کامل مال خودمه...حتی بخوانم خوشم نمیاد بهش بچسبند...دومی رو هم برای تنها نبودن اولی میارم...اصلا اونا در حد بچم نیستن ...اگر کوچکترین اظهار نظر راجب بچم کنن که فلان شکله یا اخلاقش اینطوریه به شوهرم میگم بهشون تذکر بده یا خودم حالشونو میگیرم

آره بچه های منم ۱۷ماه اختلاف سنی دارن بدون اولی نفس هم نمیتونم بکشم دومی رو معمولی دوسش دارم فکر میک ...

قبول دارم حرفتو من دوتاسقط وحشتناک وکلی بدبختی ازسرم گذشت تاخدااینو بهم داد نفسم ب نفسش بنده عجیب میخامش ولی دومی خیلی راحت وبی دردسراومد واس همین معمولی دوسش دارم

و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️‍🩹😔

من از الان به همسرم گفتم به هیچ عنوان فرق نزاره و اینکه من هر کاری کردم برای کوچکه حواسش و محبتش به ...

خیلیم عالی.😍😍👌🏻👌🏻

به نظرم فرق گذاشتن نیست حالا هر چه قدر اختلاف سنیشون نزدیک تر باشه بهتره چون آدم از بزرگه زیاد انتظار نداره ولی وقتی بچه ی اول ۱۴_۱۵ سال بزرگ تره ناخداگاه حس مادر یا پدر نسبت به بچه ی دوم داره و حس می کنه باید مراقبش باشه.مخصوصا اگه دختر باشه....

من الان حس می کنم بیشتر مادر داداشمم تا خواهرش خیلیا با بچه هاشون ۱۳_۱۴ سال اختلاف سنی دارن.حتی همیشه میگم خدایا من قبل اون بمیرم.تا زنده ام دور از جونش داغش رو نبینم.و بعضی وقتا حس می کنم خودمو یادم رفته.بچگی نکردم چون یهو درگیر مراقبت از اون شدم و مامانمم شاغله بخشی از کاراش رو می داد به من.☹☹

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ای جان😍پسر منم شدیدن احساسیه .‌‌‌‌ازالان فقط ابجی ابجی میگه ..فقط میگم یه وقت حواسم پرت اون نشه پسر ...

به هرحال بچه کوچیک بیشتر رسیدگی میخواد بمیرن برابچم هر دستشو میکوبید زمین میگفت نی نی  یعنی اونو بزار زمین منو بغل کن😭😭😭تا دومی رو میزاشتم زمین چنان جیغی میزد مجبور بودم دومی رو بغل کنم 😭😭😭یادم اومد باز اعصابم خرد شد چه روزای بدی بودن 

منم همش فكرميكنم بچه ي دوم بخوام بيارم اصن محلش نميدم خيلي ميترسم ارسلانم تنهابشه يابهش توجه نكنم كل ...

هنوز دومی رو نیاوردی واسه همین نمیدونی 

دومی شاید تو بارداری اینجوری باشی چون تجربه دومته ولی وقتی به دنیا میاد مخصوصا وقتی کم کم حرف میزنه و بوگونه حرف زدنشون واقعا شیرینه

اصلا هیچ فرقی ندارن همونقدر که اولی عشقه دومی شیرینه 

منتظر اتفاقات خوبم