قبلا هر صبح جمعه خونوما ناخن هاشون میگرفتن الان دیگه مد شده ناخن میکارن و بلند میزازن قبلا هر یروز درمیون میرفتن حموم الان با عرق میشینن جلو کولر بوی بد میدن که عرقشون خشک شه قبلا لباسای پریودی رو با دست میشستن الان میندازن ماشین لباسشویی کل لباسا نجس شه چرا واقعا فکر میکنم خیلی زندگی تغییر کرده و کثیف تر شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
ولی ناخن بلند و یا ناخن کاشت شده دستهارو زیبا میکنه
لطفا سلیقه شخصی خودتونو به عدم بهداشت ربط ندیدید
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
ناخونام کوتاهه اصلا کاشت نمیکنم ولی اگه بدونم مراسم هس مثلا دو سه هفته قبل بلند میکنم ولی همیشه زیرشو تمیز نگه میدارم
حموم هم سعی میکنم یکی دو روز در میون برم چون فعلا خونم تمیز میمونم ولی اگه بیرون برا دانشگاه یا کاری برم هر روز حموم میرم. چون موهام بلنده حتی نتونم موهامو بشورم از گردن به پایین خودمو میشورم
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.