2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خاهرم تو چت ب دوستش بمن فوش داده😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 36 پست
بچه ۱۱ ساله چرا گوشی شخصی داره اصن.ب فرضم ک داره، چرا ب فضاهای مجازی دسترسی داره.اون بچه وقتش باید ب ...

گوشی مامانمه. شاد داره توش 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید کاما میزد 

در واقع با دوستش بود به اون گفت... زهرا گوشیو میخواد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چ خبرتونه بچه ها

تو مریخ که زندگی نمیکنین الان همه بچه ها بلدن 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب من برینم تو این نسل بی تربیت. دارم میگم جا خوردم تو خونه اینجوری فوش نمیده با چت دوستش دیدم

خودتم همچین ادب نداریا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چ خبرتونه بچه هاتو مریخ که زندگی نمیکنین الان همه بچه ها بلدن

یجور ادعا میکنن انگار از وضعیت خراب جامعه خبر ندارن😅🤣اینجا واسم ادعای ادب میکنن 👍🏼

ربط ادب و مریم مقدس چیه ؟؟؟؟.ولی بچه ۱۱ ساله این حرفش خیلی زشته

خب احمق دارم میگم خودمم جاخوردم چرا واسم معلم ادب شدین الان

تو بچگی شعور داشتیم از این حرفا نزنیم الانم مودبیم

چرا باید یه دهه شصتی خودشو با با دهه نودی مقایسه کنه

زمان شما سیبیل برداشتن جرم بوده 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️