دیگه هممون داریم تو این تورم زندگی میکنیم چطور بعضیا اوکی هستن اونایی هم که مینالن همشون بیکار تو اینستا و فلان نشستن یه حرکتی نمیزنن منتظر دست غیب هستن هر کی دنبال شغل ازاد رفته که زودتر از سی هم میخره هر کی هم دانشگاه رفته تا ۲۲تهش ۲۶ سال بعدش تا ۳۰وقت داشته کار کنه و کمترین چیزی که میتونسته بخره ی قوطی پراید ۳۰۰تومنی هس اگه اینم زیر پاش نیس بی عرضه بوده
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ماشین ندارمولی خب قد یه ماشین طلا دارمو ۱تومن پول پیش خونهو لوازم خونهمیشه بگید بی عرضه بودم یا ن ...
منظورم ماشین نیس پولش هس خب شما دوست داشتی طلا خریدی اصن اینش مهم نیس مهم سرمایه ای هس که داری
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»
خب شاید جمع میکنه یه ماشین بهتر بخره. شاید درگیر خرج برای یه بیماری بوده. شاید تا دکترا درس میخوند. شاید خرج خونه میداده.شاید خونه خریده. اصلا برچسب زدن کار ساده ای نیست
پسری ک تا ۲۶ سالگی درگیر سربازی و درس هست برات ماشین بزاد؟
اون اگ پدر پولدار داشته باشه میتونه ماشین بگیره.
ما ماشین داریم، کلی هم طلا داریم، ولی حرفت واقعا رو مخ بود
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
یا ممکنه جایی پس انداز کرده و سرمایه گذاری کرده. یا ادمی بوده پدر مادرش پیر داشته و به اونا رسیده.
یا هزینه تحصیل و دانشگاه و پژوهش و مقاله و اینا داده.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
دوستان عزیز منظور من ماشین تنها نیس اگ بجای ماشین طلا خریدی خونه خریدی افرین خوب کاری کردی دمت گرم منظورم اونایی هستن که سی رو رد کردن هنوز هیچی از خودشون ندارن