2777
2789
امضات خوندم ...روح مادر گرامی شاد 

ممنون انشالله

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من دومی تو راه ‌....احساس میکنم به اولی ظلم کردم خیلی حس بدی دارم

وای وای من هنوزم عذاب وجدان دارم بابت این قضیه آخه همش ۱۷ماه اختلاف سنی دارن پسرمم که بچه اوله مظلوم ترین بچه دنیاست بجاش دومی که دختره با سیاست ترینه یکی ۱۴ یکیشم ۱۵سالشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولیت چندسالشه؟ اولی من یکسالو یکماهشه دومی به دنیا بیاد میشه یکسالو هفت ماه🤕

نه برای من 3سالو 7ماه

نمیدونم فک میکنم همش حواسم به دومی میشه ازش غافلل میشم..یا از محبتم کم شه هرچی به زایمانم نزدیکتر میشم بیشتر فکرشو میکنم..

من دومی تو راه ‌....احساس میکنم به اولی ظلم کردم خیلی حس بدی دارم

منم...از الان میگم باید مراقب باشم بچم کوچکترین ناراحتی نکنه و حسادت نکنه..ولی فکر میکنم بچه هول شیرینتره

دقیقا.من ۱۴ سال از داداشم بزرگ ترم ولی مامانم به اون بیشتر بها میده.😟😟لوسش کرده.انگار چون فاصله ی ...

به هر حال بچه هرچقد بزرگ شه مهرش سرد تر میشه من خودم پنج سال از داداشم بزرگترم بعد اون سلطان خونس قند و عسلشونه در حالی که من تک دخترم و دو تا داداش دارم😐😂

💌
نه برای من 3سالو 7ماه نمیدونم فک میکنم همش حواسم به دومی میشه ازش قافل میشم..یا از محبتم کم شه هرچی ...

منم همش این فکرو میکنم دلم واسه دخترم خیلی میسوزه اما بعدش میگم نه بابا من میتونم به هر دوشون محبت کنم 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه اول خیلی قضیش فرق داره 10تا دیگم بیاد  هیچی ب این اولی نمیشه اولی من س سال ونیمشه اصلا ...

آره بچه های منم ۱۷ماه اختلاف سنی دارن بدون اولی نفس هم نمیتونم بکشم دومی رو معمولی دوسش دارم فکر میکنم چون تو سختترین شرایط زندگیم اولی به دنیا اومد و شد تمام زندگیم بخاطر همون وابسته اش هستم

به هر حال بچه هرچقد بزرگ شه مهرش سرد تر میشه من خودم پنج سال از داداشم بزرگترم بعد اون سلطان خونس قن ...

منم تک دخترم و فقط ۲ تاییم ولی بچه ی اول به نظرم خیلی مظلومه.😂😂دومیا پادشاهی می کنن.

من حتی حس مادری دارم تا خواهر بودن.😕😕

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
وای وای من هنوزم عذاب وجدان دارم بابت این قضیه آخه همش ۱۷ماه اختلاف سنی دارن پسرمم که بچه اوله مظلوم ...

ای جان😍پسر منم شدیدن احساسیه .‌‌‌‌ازالان فقط ابجی ابجی میگه ..فقط میگم یه وقت حواسم پرت اون نشه پسرم یادم بره یا ...

بچه اول خیلی قضیش فرق داره 10تا دیگم بیاد  هیچی ب این اولی نمیشه اولی من س سال ونیمشه اصلا ...

وایسا بزرگ بشه حرف بزنه دلتو ببره اصلا دومیا عجیبن من اطرافم هرکیو دیدم فرقی نداشته ولی میکنم دومیا چون کوچکترن حمایت بیشتری می‌خوان احساس میکنم یکم دومیغ رو بیشتر دوست دارن 

من خودم عاشق بچه هامم فرقی ندارن ولی پسرم اینقد خودشو لوس می‌کنه و محبت می‌کنه که حد نداره واسه همین شاید یکی ببینه بگه اونو بیشتر دوست دارم یا توجه بیشتری دارم ولی واقعا فرقی ندارن فقط سن و سال هر کدوم یه توجه مخصوص می‌خواد 

منتظر اتفاقات خوبم