2777
2789
فعلا ک پیام دادم هنوز از دیشب سین نکرده  بزار ببینم نظر خودش چیه 😓😓  مامانم گف مامانش ...

عزیزم من ، احساس کردم خانوادتون مخالف این وصلت هستن ، مامانت هر جوره میخواد تو رو راضی کنه جواب منفی بدی 

میدونی مامانم میگه الان جو گرفتش عاشق شده  ۲ روز دیگ آتیش عشقش بخوابه دیگ پشتت نیس💔 منم نمید ...

دقیقا حرف منه چون بسر خودم اومده 

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...

اینایی که میگن، بیخیال و مگه میخوای با مادرش زندگی کنی و فلان. از نظر من، اشتباهه. پسر هر چقدر عاشقت باشه بازم مامانش میشینه به پاش و چنان دلشو ازت سیاه میکنه. ک نگو. دیدم ک میگم😉بهترین کار رو کردی. بلاک کن. چیزی ک زیاده خواستگاره، فرصت هم هست. 

کنار نکش

وایسا اگه نامزدت دوستت داره بمون به هم نزن

اگه این خودش دخترخالشو نمیخواد مامانش فقط باید حسرت بخوره غلطی نمیتونه بکنه

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
از این زنیکه های هرزه که از ناپختگی پسر مردم که مث دسته گل بزرگ شده سو استفاده میکنن متنفرم واقعا حق ...

اینجور مسائل دیگران تا تو اون شرایط نباشن درک نمیکنن و قضاوت میکنن.وای اگه بدونی بعداز عقدش همه جا نشست ابروی دختر عموم رو برد همه جا گفت زهرا(دخترعموم که نامزد داداشم بود) از پ....ت با شوهرم فلانکارو کرده.ینی بدونی دختر عموم دوبار خودکشی کرد دلم کباب میشه براش .خداروشکر دختر عموم ازدواج کرد و الان خوشبخته.ولی انصاف نبود اینکارو کنه.اینجور ادما رو فقط خدا باید تقاص بگیره .خدا نصیب هیچکسی نکنه از اینا

عزیزم شما کار درستی کردی و تصمیم خوبی هم گرفتی

عقلت نهیب زد و عمل کردی

بنظرم نذار دلت خرابش کنه... تازه دوسشم که نداری

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عزیزم زندگی سختی خودشم داره همش که شادی نیست مگه اصلا میشه تو زندگی سختی نکشی ولی بعدش شیرین میشه ای ...

خب همه آدمها صبر خواهرت رو ندارن طرف خسته میشه ازدواج نکنه خیلی بهتره دوروز دیگه طلاق بگیره 

همه مثل هم نیستن آدم میشناسم دختره میلیاردر هرچی داره از خودش بوده اینقدر اذیتش کردن خانواده شوهرش افسردگی گرفته و دارو میخوره الان باهاش خوب شدن اما چه فایده همه چیز تو ذهنش مونده 

حالا امثال خواهر شما کم هستن که میتونن تحمل کنن و فراموش کنن 

خدایا شکرت
عزیزم اینو به عنوان تجربه ی خودم میگم  به اینایی که میگن مگه با مامانش میخوای ازدواج کنی گوش ن ...

مادر پسره ممکنه مشکل ساز بشه با دخالتاش همین چند روز پیش یه کاربری تاپیک زد نازی ۱۳۵۸ از دست مادر شوهرش کارشون داره به جدایی میکشه

او هم حواستو جمع کن کاربر گل نر کس

من همین الانش میخام با مامانش صحبت کنم تن و بدنم میلرزه😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی ی جوری بهم نگا میکنه انگا ...

وای وای 😥

بهترین کار همون بلاکه 

وگرنه کل عمرت باید با استرس زندگی کنی. 

پسره هم عاشقت باشه بازم کم میاره و یه روزی بهت میگه خب چکار کنم مادرمه دیگه، احترامشو نگه دار. 

دوران نامزدی و عقد برای شناخته. 

خانواده واقعا خیلی تاثیر داره ها. 

اینایی که میگن، بیخیال و مگه میخوای با مادرش زندگی کنی و فلان. از نظر من، اشتباهه. پسر هر چقدر عاشقت ...

کاش استارتر به حرفمون گوش کنه البته تا اینجاش خوب پیش رفته معلومه عاقله 

خدایا شکرت
مادرشوهر منم به زور اومده بود جلواونم میخواست دختر خواهرشو بگیره واسه شوهرم ومن نمیدونستم بعد از عق ...

اخه لامصب من نمیدونم ب چیه اون دلش خوشه

بخدا من از لحاظ قیافه ؛ هیکل ؛ طرز برخورد و اجتماعی بودنم خیلیییی بهترم 

منم خر بودم اولش نمیدونستم قضیه از چ قراره

هعی میدیدم از اون دختره تعریف میکنه 

میگفتم خب دختر خواهرشع 

ب من چ🥴🥴🥴🥴🥴 

حالا فهمیدم چی تو سرش بوده 

فقط صرفا ب خاطر پوشش اونو میخاد ننش

دخترخالش دختر همسایه ی سابق نیست

تا ابد خواهر زاده ی مادرش و دخترخالشه

قراره با هم جشن برید ، عروسی برید، مراسم خانوادگی برید... و این دخترخاله همیشه میشه قسمت تلخ زندگی شما و منبع استرس. مخصوصا که مامانش هنوز توی گذشته ست (و چه بسا خود دختره! تو نی نی سایت تاپیک زیاد دیدم)

کار عاقلانه ای کردی

پا پس نکش بنظرم

سر حرفتم بمون... زیادم توضیح نده

یه بار که واضح گفته باشی دیگه کافیه

گزینه ی بهتر میاد

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عزیزم هیچ پسری اینجور نمیتونی پیدا کنی که بخاطرت میگه بریم اصلا شهر دیگه..... 

چرا عزیزم اولش اکثرشون همینن زمین و زمان و به پات میریزن همیین که خرشون ازپل میگذره یادشون میره

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎