2777
2789
احسنت کاملا درسته  مام برادرم با یه دختره بود هممون مخالف بودیم چون برادرم نامزد دختر عموم بود ...

خو کار شما بد بوده ... داداشت دوس داشته گرفته یعنی چی ک جزء خانواده محسوب نمیشع 

کوتاه بیاید خب😕🥲💔

حق با شماست ؛ بخدا من از لحاظ قیافم ؛ هیکلم ؛ هر چیزی ک بگید از دختر خالش بهترم ولی چکار کنم ک مامان ...

پس حتما موردای بهتری هم برات میاد.عجله نکن یک عمر میخای این مادرشوهر رو تحمل کنی .ببین میتونی؟ یک عمر باید با استرس زهر مادرشوهر و اخ و تخم اون زندگی کنی .الانم اون اقا خوبه معلوم نیست بعدا هم همین باشه و پشتت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم به زور اومده بود جلواونم میخواست دختر خواهرشو بگیره واسه شوهرم

ومن نمیدونستم بعد از عقد یه روز منو تنها گیر اورد که من میخواستم با فلانی ازدواج کنه میخواستم فلانی زیر سرخودمون باشه تو رو نمیخواستم‌یا میرفتیم خونه خالشون مرتب میگفت حیف فلانی بنظرت به پسرم نمیومد

چقدر نابود میشدم با حرفاش

تا اینکه دختر خاله ازدواج کردخیلیم خوشبخته واین دیگه ول کرده

ولی منو شوهرم عاشق همیم همیشه شوهرم میگه بذار مامانم هرچی میخواد بگه ساخته ذهنشه من تو رو میخواستم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مامانش منو میبینه ی جوری رفتار میکنه انگار من مال باباشو خوردم  بخدا هر موقع میخوام ببینمش است ...

قبولش  کن و شرط و شروط  بزار که راز دارت باشه و بچه ننه بازی در نیاره  و اینکه  خلاصه سنگاتو وا بکن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

من هم قبل از آشنایی با همسرم خواستگاری داشتم که موقعیت خوبی داشت خود پسره مشکلی نداشت از لحاظ اخلاقی و شخصیتی و نزدیک بود جدی بشه ماجرای ما ولی ما بخاطر مادرش فقط بخاطر مادرش جواب منفی دادیم مادرش اصلا مخالف ازدواج ما نبود با پای خودش اومده بود ولی  این خانم که بازنشسته فرهنگی بود و حسابی هم تیپ میزد بقدری جدی و سرد بود که حتی یه لبخند تو صورت من نزد و فقط موشکافانه داشت بررسی میکرد نه من نه مادرم اصلانتونستیم ارتباط خوبی باهاش بگیریم بعد هم که برای تحقیقات رفتیم فهمیدیم این خانوم تو زندگیشون خیلی دیسیپلین داره و همه کاره هست و هم شوهرش هم پسرش ازش حرف شنوی دارن همه چیزم مال خودشه خلاصه من یکی گرخیدم😁زنگ زدیم و گفتیم جوابمون منفیه اونا هم نفهمیدن چرا ما جواب منفی  دادیم چون تو گفتگو با پسره به مشکلی برنخوردیم و اونا فکر میکردن قراره این جلسات آشنایی ادامه پیدا کنه الان واقعا خوشحالم بابت داشتن همسرم که بهترین بود برام خانوادشم منو دوس دارن

البته که نمیشه یه نسخه ثابت برای همه پیچید هر کسی باید شرایط خودش رو بسنجه

بگو بهتره به انتخاب پسرتون احترام بزارید، میتونید از تجربه ی کسایی که این کارو نکردن استفاده کنید😁

بعدش دیدی رفتارش تغییر کرد که هیچی ازدواج کن

البته یه مدتم بهش فرصت بده فکر نکن سریع عوض میشه، 

اگه نه که بازم تصمیم با خودته، چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد چی ممکنه پیش بیاد 

خیییلی بستگی به رفتار خودت داره در اینده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

اسی بهترین کاررو کردی هیچ جوره برنگرد ننش بخای نخای روش تاثیر داره از من به تو نصیحت خواهرانه وقتی نمیخانت توشون جایی نداری از هرراهی وارد میشن اذیتت کنن خوشم اومد دختر عاقلی هستی رو عقل تصمیم گرفتی جوابش رو نده اصلا 

خدایا شکرت
قبولش  کن و شرط و شروط  بزار که راز دارت باشه و بچه ننه بازی در نیاره  و اینکه   ...

نظر منم اینه الکی از دست نده پسره رو معلومه که پسره خیلی خوبیه و مامانشم کاملا میشناسه که چطور آدمیه گلم

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
حالا میمیری همینجا بگی؟ حتما باید آیدی بگیری واسه لاس زدن؟

اصن مردی که بیاد نی نی سایت بابد به حرفاش گوش داد؟

اونو خدا زده لازم نکرده بقیه رو راهنمایی کنه🤣

مرد اگه مرد باشه باید سرکار باشه بعدشم از خستگی بیفته دله زمین بخابه

نه بیاد نی نی سایت

برو به مامانش بگو اگه بخواید با من اینطوری رفتار کنید، من به هیچ عنوان دلم نمیخواد عروس شما بشم، چون ...

فعلا ک پیام دادم هنوز از دیشب سین نکرده 

بزار ببینم نظر خودش چیه 😓😓 

مامانم گف مامانش زنگ نزد خودم زنگ میزنم میگم این رابطه  تموم شده