2777
2789
قبولش  کن و شرط و شروط  بزار که راز دارت باشه و بچه ننه بازی در نیاره  و اینکه   ...

خواهر الان ی حرفی میزنه پس فردا از کجا معلوم عمل کنه 

منم ی دختر بی سیاست و بدبخت😫🤦‍♀️💔😕

نه تنها مادر بلکه مطمین باش در فامیل مادریش شما رو‌نمی خوان درسته که پسره خودش خوبه ، ولی شما نمیخوا ...

من همین الانش میخام با مامانش صحبت کنم تن و بدنم میلرزه😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی ی جوری بهم نگا میکنه انگار ارث باباشو کشیدم بالا🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو من از اول گفتن عمرا تو ی ساختمون چ با مادرت چ با مادرم زندگی کنم  اونم گف من خودم میخام ...

عزیزم هیچ پسری اینجور نمیتونی پیدا کنی که بخاطرت میگه بریم اصلا شهر دیگه..... 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
نه تنها مادر بلکه مطمین باش در فامیل مادریش شما رو‌نمی خوان درسته که پسره خودش خوبه ، ولی شما نمیخوا ...

حرفتو با طلا بنویسن کمه واقعا هرچی لایک از اول تا اخر تو نی نی سایت خورده حق این پسته

خواهر الان ی حرفی میزنه پس فردا از کجا معلوم عمل کنه  منم ی دختر بی سیاست و بدبخت😫🤦‍♀️💔😕

نه بالاتر گفتم به حرفهای بچه های سایت گوش نده که میگن شرط بزار و فلان بخای نخای بچه اوناس نمیتونی ازشون جداش کنی یه مدت هم ازشون دور باشه بازم ول میکنه میره پیش اونا ول کن بره ان شاءالله خواستگار بعدی 

خدایا شکرت
آدم مگه میخاد چقدر عمر کنه که همش صبر کنه شاید روزی طرف به خودش بیاد خوب بشه میشه یه پیرزن افسرده ود ...

عزیزم زندگی سختی خودشم داره همش که شادی نیست مگه اصلا میشه تو زندگی سختی نکشی ولی بعدش شیرین میشه این الان پسره همه جوره میگه پشتتم چرا از دستش بده وقتی شهرت پشتت باشه هیچکس جرعت نمیکنه بهت حرف بزنه پسره یک بار دوبار به مادرش بگه حق نداری به زنم اینطور کنی مادره دیگه جرعت نمیکنه 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
اینم خیر سرش کارمند بوده بازنشسته شده ولی بازم سرکار میده ی فیس و کلاسی میزاره ک  خداروشکر عزی ...

دقیقا مادرش همینجوری اهل فیس و افاده و کم محلی بود😬

ممنونم عزیزم ایشالله هر چی خیرته پیش بیاد🥰

مگه با مادرش   میخای زندگی کنی.  اگه پسر خوبه دوسش داری.   پشتش باش ازشم قو ...

یچیزی بگم اولش همه میگن مگه میخای بامادرش زندگی کنی ولی قافل لزینکه  وقتی همه چی اوکی شد وپسره بدستت آورد خیلی چیزا تغییر میکنه و مادرش خیلی خیلی خیلی میتونه تو زندگیت تاثیر داشته باشه....مگر اینکه اون پسر خیلی شخصیت مستقل و خود کفا و عاقلی داشته باشه که اجازه دخالت تو زندگیشو نده به کسی که ۹۰درصد پسرا نیستن اینجوری

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزيزم 

كل تاپيك رو خوندم .با اجازه تون منم نظر خودم رو ميگم .

بنظر من خيلي زياااااد مامانش رو بزرگ كردي براي خودت.

آخه اين چه كاريه كه بخاطر مادرش خودش رو رد ميكني !؟ حداقل دو تا ايراد هم از خودش بگير دلِ آدم نسوزه.

مگه مادرش ميخواد با شما زندگي كنه ؟

همه ي پسرا تحت تاثير مادرشون هستن بلاخره يه عمري با مادرشون زندگي كردن و طبيعيه، اين شمايي ك بعد از ازدواج بايد الويت همسرت باشي و اين رو بايد شما به همسرت آموزش بدي.

بنظر من مجدد فكر كن رو اين آقا.همه ي ادما ايراداتي دارن بلاخره.شما در آينده هم نميتوني يه كيس كامل از همه نظر پيدا كني.به هرحال وارد هر رابطه اي بشي بايد خودت بخشي از ايرادات رو اصلاح كني و اونطور ك ميخواي بسازيش.

مشكل مادرشون هم قابل حل هستش بنظرم.

مادري كه حاضره ب اجبار پسرش بياد خواستگاري در نهايت وقتي شادي پسرش از زندگي كنار شما رو ببينه تن به خواسته و خوشحالي پسرش ميده و كوتاه مياد. صبور باش جانم .

ببین استارتر جان. جواب نده اگرم جواب دادی بگو اخلاق مادرت همین الان باید درست بشه.

مامانش اخلاقش درست بشو نیس واس خاطر همینه من انقدر ب پسره میگم ب درد هم نمیخوریم 

دایی همین پسره ؛ زندگیشو جمع کرد رفت شمال

‌ک فقط از خواهراش دور باشع  تا دادگاه و طلاق هم رفتن 

نمیبینی بم میگه انتقالی بگیرم بریم شهر دیگ 💔

پیش پدر و مادر خودت براش شرط بذار با یه کاغذ محضری ازش بگیر 

ولی اینم بگم 

اگه بخوای به خاطر مادرشوهر ،شوهرتو ول کنی مادرشوهرتبه خواستش برسه واقعا دیوونه ای 🤦‍♀️😩

از مادرشوهرت هم نترس نمیخورتت پرو باش از الان هم شوهرت هم مادرشوهرت حد خودشونو بدونن 

میدونم چی میگی چون مادرشوهر منم میخواست دختر خواهرشو یا برادرشو برای شوهرم بگیره 

من اومدم وسط 

مادرشوهرم حاضر نمی‌شود بیاد خواستگاریم

شوهرم مجبورش کرد