2777
2789
من همین الانش میخام با مامانش صحبت کنم تن و بدنم میلرزه😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی ی جوری بهم نگا میکنه انگا ...

آقا کاری ندارمااا ولی تو اقوام ما یه دختره بود متولد ۸۱ 

پسرعمو مامانم خییییلی دختره رو دوسداشت ولی مامانش ناراضیییی میگفت باید دخترعمتو بگیری پسره هم زیر بار نمیرفت 

خلاصه مامانش فحشی نبود که ب دختر بیچاره نداد ظلمی نبود که نکرده باشه اصلا حرمتا رو زد شکست طوری ک مامان دختره هم نتونست سکوت کنه و دوتا خانواده پریدن به هم 

بعد از کلییییی حرمت شکنی و اعصاب خوردی آخررررر پسره ب زوووور خانوادشو آورد خواستگاری . شب خواستگاری مامان پسره حتی دست ننداخت یه شیرینی برداره یا یه چایی بخوره 

خلاصه اینا باهم ازدواج کردن بعد از دو سه سااااال جنگ و دعوا 

الان انقددددر عاشق همن ماشاالله . یه دختر هم دارن 

مادرشوهرش اونسری تو جمع میگفت من چقدر خل بودم با فلانی مخالفت میکردم هیشکی بهتر از عروسم نیست 😐🤍

الانم شکر خدا زندگیشون عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بهتر  انتقالی بگیرین برین یه شهر دیگه

بابام تازه بهش میگف خونت رو باید بدی رهن 

بیای تا ۲ سال خونه نزدیک ما بگیری 😑😑😑

گفتم بابا ولمون کن تو رو خدا 

حالا اینا ب نطرت میزارن من برم شهر دیگ؟؟ 

آقا کاری ندارمااا ولی تو اقوام ما یه دختره بود متولد ۸۱  پسرعمو مامانم خییییلی دختره رو دوسداش ...

حتما اون دختره که میخاسته شوهر کرده خون مادرشوهر تو شیشه کرده خبرش به این رسیده حالا عاشق عروسش شده😂😂

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
اولش میگن مامانم کاره ای نیست بعد از خرش از پل گذشت میگه تو را میتونم عوض کنم ولی مادرم نه

خدایی من خیییییلی پسر دیدم اینجوری نیستن

تعداد پسرایی ک من با چشم دیدم بعد از تشکیل زندگی بیشتر زنو بچشون براشون مهمه از این مدلی ک شما میگین خیلی خیلی بیشتره

بابام تازه بهش میگف خونت رو باید بدی رهن  بیای تا ۲ سال خونه نزدیک ما بگیری 😑😑😑 گفتم بابا ...

تو خودت با شوهرت حرف نزن 

چون الان عشق آتشین داره هررر چی بگی قبول میکنه 

مثلا امکان داره بعدا بزنه زیرش 

این حرفا رو باید بزرگترا حرف بزنن 

اینجوری نمیتونه از زیرش در بره 

به نظر من تعهد خیلی کار سازه 

ولی به خیلیا این کار بر میخوره 

خانواده شوهرتو نمی‌دونم دیگه 

کاش استارتر به حرفمون گوش کنه البته تا اینجاش خوب پیش رفته معلومه عاقله 

من خودم الان دانشجوی روانشناسی ام. 

باورت میشه سر کلاس، با استادا اتاق گفت و گو میذاریم. 

ازدواج الکی نیست که بگیم فقط دوست داشتن مهمه. 

بخدا خانواده مهمه، تفاهم، احترام، هم کفو بودن و..... 

استاد ها برامون از زوج هایی میگن ک عاااااشق هم بودن ولی دارن جدا میشن بخاطر دخالت اطرافیان. 

اکثر پسرا اون اوایل برای اینکه دختر رو بدست بیارن میگن نگران نباش خودم پشتتم و نمیزارم کسی بهت حرف بزنه و فلان. ولی مگه آدم چقدر ظرفیت داره؟ 

این دختر خانم بهرحال باید بره مهمونی، عروسی،... و بهرحال با مادر شوهر و خونواده شوهرش رو ب رو میشه. 

این دختر خانم باید از حقش دفاع کنه و اصلا پیام‌های پسر رو نخونه تا وسوسه نشه. 

من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...

مامانت کاملا درست میگه 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عزیزم پیشنهاد میکنم یمدت باهم نامزد باشید و رفت و امد کنید، تاهم خودشو بهتر بشناسی هم مادرشو... چندماه نامزد باش اگر دیدی مادرش داره اذیتت میکنه بهم بزن،،،، یمقدار فرصت بده شاید واقعا ادمی نیست که به حرف مادرش گوش بده و میتونه مدیریت کنه،،،، خلاصه بعد چندماه میتونی تصمیم درست بگیری

تو  اون تایمی هم که نامزد هستی حسابی خونشون رفت و امد کن با مادرش بگرد، حتی مسافرت برید

فقط قبلش بهش بگو این نامزدی برای شناخت بیشتر هست یه وقت فکرنکنه جواب مثبت دادی و تموم شده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

سلام عزيزم  كل تاپيك رو خوندم .با اجازه تون منم نظر خودم رو ميگم . بنظر من خيلي زياااااد ...

بابا ماکه مثلا مادرش میخاستمون و باپای خودش اومد چه چیزا که ندیدیم اینکه دیگه طفلی مادره ازهمون اول سرجنگ داره

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

آقا کاری ندارمااا ولی تو اقوام ما یه دختره بود متولد ۸۱  پسرعمو مامانم خییییلی دختره رو دوسداش ...

ای جونم عزیزم 🥺❤ 

ولی خب من بعید بدونم این زنه درست بشه 

من خودمم بی تجربه ام 

یعنی زود خر میشم😑😑 

الانم مث خر پشیمونم ک چرا اصلا گذاشتم بیان خواستگاری💔😐🤦‍♀️ 

کاش فقط مخالف بود 

بیرون رفتیم میگه تو کف خیابون میخواید آشنا بشید ؟؟ 

من چادری و محجبه نیستم حتی ب طرز پوشش لباسم گیر داده .من نمیدونم واقعا چشه