2777
2789

من چندین هفته هست دو ماه یه ماهه برگشتم به ورزش الان خودم ۱۶ ۱۷ سالمه ۱۰۰ کیلو اینا هستم قدمم ۱۸۳ ۱۸۲ ۱۸۴ اینا شاید باشه نمیدونم چیکار کنم داغونم مثلا با خودم میگم میخوام ورزش کنم صبح ها برم ساعت ۵، میام ساعت ۹ و نیم هم میخوابم با کلی ذوق ۵ بیدار میشم امروز دیدم هوا تاریکه صدای گرگ و سگ میاد تازه من مدرسه هم میرم بخوام قبل ساعت ۷ صبح برم ورزش شاید استرس بگیرم شما بگین چیکار کنم، ساعت ۶ عصر یا ۴ و نیم عصر هم میتونم برم ولی هی میگم صبح الان ۲ ۳ روزه نرفتم باز تازه قول هم میدم به خودم که هر روز ورزش کنم ولی نمیشه خدا نمیشه چیکار کنم هر روز برم و عذاب وجدان نگیرم چطوری فراموش کنم این وقفه ها رو و دوباره شروع کنم به هر روز رفتن؟ چطووررریییی ببخشید زیاد شد  چطوری هر روز برم ورزش؟ این یه کلمه سوالم

مرد هستم 

عمل کن خب برای لاغری

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه پس

من پیاده روی و دویدن انجام میدم ولی مشکلم اینه هر روز نمیتونم برم و متعهد باشم چیکار کنم از خودم متنفرم یه خیکی شدم قبلا فقط ۷۵ ۸۰ کیلو بودم 

مرد هستم 

برو پزشک تغذیه 

کنار‌ رژیم شاید دارو هم بدن 

انگیزه ت بیشتر میشه واسه ادامه دادن 

ورزش تنها کافی نیست 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
شما باید بدنسازی کار کنی قدرتیکالریتو بیاری پایین پروتیین بیشتر بخوری تا اوکی شی صبح پا میشی چه ورزش ...

بدنسازی میگن از سن کم خوب نیست واسه همین نرفتم فقط همین پیاده روی و دو اونم که متاسفانه شکر خدا هر روز نمیتونم برم لطفا کمکم کنید یه خیکی شدم بدنسازی سنگینه توانش ندارم من با پیاده روی یه سال پیش ۷۵ کیلو بودم

مرد هستم 

کم کم شروع کن 

هروقت گرسنت شد چند لیوان بخور 

در کل آب زیاد بخور در طول روز

یا مثلا آب طعم دار (آب + یه میوه بریز داخلش مثلا خیار بنداز داخل بطری آبت یا پرتقال یا لیمو و هرچی دوست داری ) ایجوری هم مفیده و سم زدایی میکنه بدنت رو هم لاغر میشی به مرور و هم خوشمزست 

و اینکه پیاده روی زیاد انجام بده و تو خونه هرروز ورزش کن از کم شروع کن مثلا از روی نیم ساعت ورزش 

به خودت سخت نگیر یهو لاغر نشو

کم کم شروع کن

روزی یک قاشق‌ از‌غذات کم کن و هر لقمه رو ۲۶ بار بجو که گرسنه ت نشه

نون و برنج کم بخور 

پیرینسس🎀🤍