2777
2789
فردا نزدیک ساعت ۴ انلاین شو که بگی میری منم انلاین میشم یادت نره تنبری نکنی بعد بیای فقط شعار بدیا

باشه چشم اگر ممکنه ساعت ۶ بزارین من مدرسه میرم نمیتونم هر روز ساعت ۶ میام میگم همینجا که رفتم

مرد هستم 

باشه چشم اگر ممکنه ساعت ۶ بزارین من مدرسه میرم نمیتونم هر روز ساعت ۶ میام میگم همینجا که رفتم

خب ساعت ۵ تا ۶ خوبه ؟یا ۶ تا ۷ ؟راستی واسه روزای اول به خودت سخت نگیر قدم زدن آروم هم اوکی بعد بدن اوکی بشه ساعت و بیشتر میکنیم و تند تر اینجوری زود خسته نمیشیم و کنار نمیکشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مم ۶ تا ۷ اوکی هستم حتما از فردا شروع کنیم یادت نره بعد بیای تاپیک بزنی چرا چاقم تا فردا ✋

رفتم ببخشید پیام ندادم رفتم من دیگه نیمتونم اینجا اعلام کنم بخدا ولی رفتم

مرد هستم 

خواهش میکنم بزرگواری کنید پاسخ بدید مشکلم برطرف شه هیولا شدم چطوری هر روز برم؟

منم مثل توام

عزیزم شما چاق نیستی، خیلیم هیکلت خوبه فقط اضافه وزن شدید داری منم قد۱۶۰وزن ۷۷پس منم خیکیم نمیشه ک قدت خیلی بلنده فقط اضافه وزنت زیاده ک میتونی ده کیلو کم کنی مثلا عالی بشی، البته من همسرم مثل تو باشه خیلی دوست دارم تپل خوبه

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

سلام استارتر حتما حتما دکتر تغذیه برو خیلی کمکت میکنه

من خودم یساله تحت نظر دکتر تغذیه ام و واقعا راضی ام..میتونی شبا باشگاه هم بری

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...