2777
2789
منم برادرشوهرم با ماست ۱۶ سالشه البته ۹ ماهه از وقتی مادرشوهرم فوت کرده منم خیلی غصم میشه ولی چاره چ ...

اون گناه داره بچست و تازه مادرش مرده شباهم دیگه مزاحمتون نیست 

ولی برادر شوهر اسی مرد بزرگیه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
خب اون بچست گناه داره ولی برادرشوهر استارتر ۳۱ سالشه و دیگه باید تشکیل زندگی‌میداد نه این که مزاحم ع ...

اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی نمیگیرم گفتم من دیگه بعدازون هیچ کاری نمیتونم انجام بدم برات باید خودت از مس خودت بربیای رفت تو فکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام هیچی نگفتی بهش نه؟بخدا من بودم ملت جمع میشدن جلو خونم ب تماشا،چقد آدم باید بی غیرت باشه زنش تو ...

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت میشه براش خواهرت ک غریبه نیس چ اشکالی داره داداشم خونه باشه البته من با شوهرم پسرعمه دختر دایی هستیم

منم برادرشوهرم با ماست ۱۶ سالشه البته ۹ ماهه از وقتی مادرشوهرم فوت کرده منم خیلی غصم میشه ولی چاره چ ...

من جاریم طلاق گرفته مادرشوهرم نیست کلا مادر خونه ام برادرشوهر با بچه هاش.تازه لقمه برا بچش بزارم.

ولی من ناراحت نیستم.دوسشون دارم

ببخش این حرفو می زنم اما خودتم بی بخاری یه ساک جم کن بگو برا من یه اتاق یه جا بگیر من فکر کردم بعد عروسی زندگی مشترکمون شروع میشه که اشتباه کردم ...اگه شغلت موقته یعنی استخدام جایی نیستی جم کن برو خونه بابا تا یا شوهر بی شعورت و برادر بدتر از خودش خودشونو جمع کنن

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

وای توروخدا اینطور نگو بهش گناه داره خیلی دلم سوخت براش 🥺

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂
دلت کباب شد ، عزیزم ازاین زبون کاربکش ب شوهرت میگفتی مگه من نمیخام تنها باشم  اعتصاب کن ی مدت ...

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام داده بیام خونه کثیف باشه دارم برات

وای توروخدا اینطور نگو بهش گناه داره خیلی دلم سوخت براش 🥺

خواستم لایکت کنم چشمم خورد به امضات سریع رشدم😐😐😂😂😂😐

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم
بع قرآن فیک نیس الآنم دارم گریه میکنم  من با عاشقی با شوهرم ازدواج کردم زیاد بهش باج دادم سوار ...

عزیزم از یه جایی به بعد باید جلوش وایسی بحث برادشوهرت نیست شاید همین فردا هم شرش کم شد و رفت،بحث اینه که اولویتش نیستی،به نظرم تو هم اگه داداش داری بگو بیاد پیشت یا مادرت اصلا بگو کل خونوادت نچبتی بیان یه هفته مامانت یه هفته بابات یه هفاه خواهرت و...بهشون بگو با وجود این ادم تو خونه راحت نیستی،من داداش خودمم بیاد از قبل جوری برنامه میچینم با اینکه شهر غریبیم بیشتر از دو سه روز نمیمونه.یه بارم خواستیم بریم سفر برادرشوهرم خواست با ما بیاد به همسرم گفتم دوسدارم با هم تنها باشیم تو ماشین اونم زنگ زد به مامانش گفت داداششو منصرف کنه،یه روزای خاصی هم اصلا مهم.ن نمیپذیریم البته جوری برنامه میچینیم که طرف بهش برنخوره مثلا من اگ بدونم دوشنبه برنامه دو نفره ای دارم از هفته پیشش به هر کی ممکنه بخواد بیاد میگم زودتر یا دیرتر بیاد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

گناه داشت چرا به بچه ۱۶ ساله همچین چیزیو گفتی🥲🥲🥲جیگرم کباب شد واسش اونم کسی ک مادرش فوت کرده میدونی چقد قلبش رو شکوندی؟ حالا اونم تا ۲۵سالگی ک نمیموند پیشتون . بچس ی چیزی گفته! مطمئن باش با این حرفت ب ۲۰ نرسیده جدا میشه ازتون...

خیلی زشت بود کارت

بمیرم واسش🥲🥲🥲

عزیزم کاش اینجوری بهش نمگفتی  اونم دوست داره جوونی کنه آخه ۲۰ سالگی وقت زن گرفتن نیست که فوقش خونه‌شو جدا میکنید

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت ...

بهتر شد که به بابات بگو زنگ بزنه حسابش و کف دستش بزاره اول سعی کن با زبون راضیش کنی بگو می‌خوام باهات خلوت کنم و لباسای قشنگ برات بپوشم وسیاست زنونه ولی نشد بگو بابات بزنگه

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

حتما توام گفتی باشه چشم😑

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂