2777
2789
عنوان

بدبخت شدم معلم باهام لج شد 💔😭

158 بازدید | 13 پست

ما زنگ اول درس عمومی داشتیم کلاس خیلی بوی بدی گرفته بود به دلایلی رفتیم تو حیاط نشستیم معلم هم گفت فقط کتابتون بخونین درس نمیشه بدیم ما هم بیکار بودیم چون درسو بلد بودیم من پریود بودم و به شدت دل درد داشتم خواستم برم تو کلاس امتحان ریاضی هم داشتیم قبلش از دوستم یه سوال پرسیدم اونم پشت سرم بود نه گذاشت نه برداشت گفت یه سوال اشکال داره میخوام بهش توضیح بدم اونم عصبانی شد و گفت منم بهت صفر میدم که درس منو بی اهمیت می‌کنی حالت میری میگی عقده ای ام به درک بگو برام مهم نیست شما ریاضیات بیست هم باشه اگه درس منو نمره نگیری معدلت بیست نمیشه منم خلج و واج فقط رفتم معلم هم منو می‌شناسه اینطوری نیس بگم یادش می‌ره حالا به نظرتون صفر میده تو درسشم اصلا خوب نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازش معذرت خواهی کن اگه واقعا عقده ای نباشه این کارو نمی‌نمیکنه نگران نباش

وای اون لخضه اصلا هنگ کردم دوستم واقعا یه جوری گفت منم بودم بهم برمیخورد معذرذ خواهی جواب نمیده 

برات مهم نباشه درستو بخون رفتارت هم محترمانه و عادی باشهبزار هر غلطی میخواد بکنه نمیتونه از برگه ...

مشکل اینه درسش برگه ای نیست امتحانم برگه ای نوسگزه از همون اول گفته ۱۹ نمره ادب ۱ نمره درس