2777
2789
خانم من فکر میکنم یا این تاپیک فیک هست یا خود شما از لحاظ فکری یه مشکلی داری، اینکه سر کار که میری ، ...

بع قرآن فیک نیس الآنم دارم گریه میکنم 

من با عاشقی با شوهرم ازدواج کردم زیاد بهش باج دادم سوارم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها پدرشوهرم ی هفته خونه جاریم بود بعد میخاس بیاد اینجا برادرشوهرم تعارف کرد گف نرو جاریم بهش اشا ...

ببین تازه چندماهه عروسی کردید شوهرت انقد بی احساس و سرده..یه فکری بکن هرچه زودتر..

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

فردای عروسی 🙄

خودت شل گرفتی دیگه 

بشین با همسرت حرف بزن 

بگو خسته شدی

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بچه ها پدرشوهرم ی هفته خونه جاریم بود بعد میخاس بیاد اینجا برادرشوهرم تعارف کرد گف نرو جاریم بهش اشا ...

دلت کباب شد ، عزیزم ازاین زبون کاربکش ب شوهرت میگفتی مگه من نمیخام تنها باشم 

اعتصاب کن ی مدت نه غذا بپز نه کارخونه ی اعتراض سفت و سختی بکن حداقل

خوب همینو به شوهرت بگو،رک بگو منم میخوام تنها باشم با تو و از این وضعیت خسته شدم که یه نره غول ۳۱ ساله تو حریم شخصیم باشه و من حتی نتونم یه چرت کنار بخاری خونم بزنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خانم من فکر میکنم یا این تاپیک فیک هست یا خود شما از لحاظ فکری یه مشکلی داری، اینکه سر کار که میری ، ...

ن عزیزم اینجوری هستن خودم یه دوستی داشتم بخاطر بعضی مشکلات برادرشوهرش پیششون بود چندین ماه حتی دیگه رابطه نداشتن میگف هر شب اشک میریختم با قران خوندن خودمو سرگرم میکردم

بع قرآن فیک نیس الآنم دارم گریه میکنم  من با عاشقی با شوهرم ازدواج کردم زیاد بهش باج دادم سوار ...

عزیزم شوهرت به رابطه جنسی نیاز نداره؟؟؟؟ همه مردها دوست دارن اول ازدواج زنشون لباسهای جذاب بپوشه و مدام در حال ور رفتن بهشن‌. شما شوهرتون مشکل داره نه برادرش

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
گلم خیلی از نی نی سایت سر در نمیارم بخاطر همینه ولی سعی میکنم همه شو بگم

شما زبون نداری؟ 

خانواده نداری؟ 

یکی به این داماد نگفت با تازه عروست، مرد نامحرم نبر؟ 

بخدا بعضیاتون حرص ادمو درمیارین. همین الان وسایلتو جمع کن برو خونه پدرت بگو تا این نره، من نمیام. 

نره خر اومده ماه عسل با شما؟ یه نفر ادم عاقل تو خانواده هاتو ن نیست یعنی. 

به هر قیمتی شوهر نکنید