2777
2789
ممنون عزیزم بعضی ها انقدر بد جواب دادن فکر میکردم من مقصر همه چیزم درصورتی که من اصلا وظیفه ای ندارم ...

ن گلم این از محبت شماست میفهمم شمارو  ....ولی یه پسر ۱۶ ساله هنوز هیچ تجربه ای نداره و جامعه خرابه پس تا می تونید تو این سن هواش و داشته باشید .شما بزرگواری کنید تا حداقل به سن مطلوبی برسه و از پس خودش بر بیاد .فکر کن برای برادرت داری انجام میدی عزیزم ..میدونی اگر بزرگتر بود میتونست تا حدودی مستقل باشه ولی این هنوز بچست .اگه به حال خودش رها بشه معلوم نیس چی بهش بیاد،اصلا هم بهش نگو تا ۲۰ سال ،مطمین باشه خودش تا اون موقع فهمیده تر میشه و مستقل  ....یتیمه دلم براش میسوزه خواهر. فقط دعا میکنم به حق امام زمان خیر دنیا و آخرت رو ببینی و بهترین ها نصیبت بشه گلم به خاطر محبت هایی ک بهش میکنی 🌹😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.