خانم من فکر میکنم یا این تاپیک فیک هست یا خود شما از لحاظ فکری یه مشکلی داری، اینکه سر کار که میری ، کار خونه میکنه، محبت شوهر هم نداری باز با شوهرت در یک خانه زندگی میکنی، خانوم لطفا مردم رو به سخره نگیر.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم برادرشوهرم با ماست ۱۶ سالشه البته ۹ ماهه از وقتی مادرشوهرم فوت کرده منم خیلی غصم میشه ولی چاره چیه البته ۴ ماهی شبا با مادمیخوابید اما بعداز اون میره طبقه خودشون خورد و خوراکش ولی باماس منم کاری از دستم برنمیاد چه میشه کرد
بخدا این تاپیک جزو سم ترین تاپیکایی هست که دیدم! چرا واقعا بی احترامی رو تحمل میکنی؟
بچه ها پدرشوهرم ی هفته خونه جاریم بود بعد میخاس بیاد اینجا برادرشوهرم تعارف کرد گف نرو جاریم بهش اشاره کرد گف بذار بره بعد من برا شوهرم گفتم زن داداشت اینجوری کرده گف حق داره شاید دلش بخواد با شوهرش تنها باشه یعنی دلم کباب شد برا خودم
شوهرم درک نداره دیروز جلو اون هولم داد سشوار شکوند میگف لیاقتت همین تو ی طویله سرد بخابی آخه ...
توام هیچی نگفتی بهش نه؟بخدا من بودم ملت جمع میشدن جلو خونم ب تماشا،چقد آدم باید بی غیرت باشه زنش تو خونش آسایش نداشته باشه،اسی توام یه مدت مامان باباتو بگو بیان خونت زندگی کنن باهات،شبا برو کنار مامانت بخواب بذار آدم بشه شوهرت