2777
2789
با ما ک اومد ۱۰روز بیکار بود انقد بیشعور بود اون ۱۰روز نرف خونه اون یکی برادرشوهرم ک ما هم راحت باشی ...

زن بگیرین براش .‌بیچاره خودت خیلی سخته از همه بدتر غذاش شاید خودتون ی وعده خواستین نون پنیر بخورین  ..

اسی راستی تو از شهرستان شوهر کردی رفتی تهران زندگی میکنی ؟سخت نیس ؟منظورم غربت و این چیزاست ؟

خدایا شکرت🙏

خانم من فکر میکنم یا این تاپیک فیک هست یا خود شما از لحاظ فکری یه مشکلی داری، اینکه سر کار که میری ، کار خونه میکنه، محبت شوهر هم نداری باز با شوهرت در یک خانه زندگی میکنی، خانوم لطفا مردم رو به سخره نگیر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرشوهر و جاریم ی بار اومدن یماه موندن یبارم یه ماه خیلی اذیت شدم بقدری عصبی شدم الان حتی نمیتونم خانواده خودمو بگممممم!!!!!

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم

منم برادرشوهرم با ماست ۱۶ سالشه البته ۹ ماهه از وقتی مادرشوهرم فوت کرده منم خیلی غصم میشه ولی چاره چیه البته ۴ ماهی شبا با مادمیخوابید اما بعداز اون میره طبقه خودشون خورد و خوراکش ولی باماس منم کاری از دستم برنمیاد چه میشه کرد

بخدا این تاپیک جزو سم ترین تاپیکایی هست که دیدم! چرا واقعا بی احترامی رو تحمل میکنی؟

بچه ها پدرشوهرم ی هفته خونه جاریم بود بعد میخاس بیاد اینجا برادرشوهرم تعارف کرد گف نرو جاریم بهش اشاره کرد گف بذار بره بعد من برا شوهرم گفتم زن داداشت اینجوری کرده گف حق داره شاید دلش بخواد با شوهرش تنها باشه یعنی دلم کباب شد برا خودم

شوهرم درک نداره دیروز جلو اون هولم داد سشوار شکوند میگف لیاقتت همین تو ی طویله سرد بخابی  آخه ...

توام هیچی نگفتی بهش نه؟بخدا من بودم ملت جمع میشدن جلو خونم ب تماشا،چقد آدم باید بی غیرت باشه زنش تو خونش آسایش نداشته باشه،اسی توام یه مدت مامان باباتو بگو بیان خونت زندگی کنن باهات،شبا برو کنار مامانت بخواب بذار آدم بشه شوهرت

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
بعضی وقتا کنار هم میخابیدیم ولی اکثرا جدا.  بچه ها منم دوست دارم خونه خودم لباس باز بپوشم راحت ...

شوهرت هم معلومه بدش نمیاد از اوضاع

یه بار قبلا یه خانمی تاپیک زده بود۲۰روز قرار بود برادر شوهرش مهمانش باشه۱۵روز گذشت اون قدری که شوهره خسته شد خانمه نشد

تو هم یه چند روز هرطوری شده مرخصی بگیر برو پیش مامانت تا شوهرت به خودش بیاد یعنی چه این اوضاع

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
منم برادرشوهرم با ماست ۱۶ سالشه البته ۹ ماهه از وقتی مادرشوهرم فوت کرده منم خیلی غصم میشه ولی چاره چ ...

خب اون بچست گناه داره ولی برادرشوهر استارتر ۳۱ سالشه و دیگه باید تشکیل زندگی‌میداد نه این که مزاحم عروس داماد بشه 

من برادرشوهر و جاریم ی بار اومدن یماه موندن یبارم یه ماه خیلی اذیت شدم بقدری عصبی شدم الان حتی نمیتو ...

بزا همین گفتم کاملا درکت میکنم اسی

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم